Una dona embarassada

Multen a una dona embarassada quan anava de part a Barcelona

La dona tenia contraccions molt fortes i en dirigir-se a l'hospital la van multar

Una dona ha estat multada per excés de velocitat quan anava de part. Així ho ha explicat ella mateixa al mitjà Nació Digital. La protagonista d'aquesta història és Mireia Samitier, una dona de 34 anys de Molins de Rei, al Baix Llobregat. La qual ha estat multada per l'Ajuntament de Barcelona per córrer a la carretera quan estava de part.

Els fets van tenir lloc el 18 de novembre de l'any passat a l'entrada de la ciutat comtal des de l'Hospitalet de Llobregat, a l'Avinguda Diagonal, on la màxima velocitat permesa és de 50 km/h i el seu vehicle va arribar gairebé als 80 km/h. Davant aquest fet, l'Ajuntament de Barcelona ho va considerar una falta greu. 

Segons el seu testimoni, tal com afirma al mitjà esmentat anteriorment, Samitier considera que es tracta d'una sanció injusta, ja que creu que s'ha de tenir en compte el context en el qual es trobava. La sanció per excés de velocitat ha estat de 100 euros.

«M'han robat 100 euros» 

Mireia Samitier, afirma al Nació Digital que sent que li han robat els diners. «M'han robat 100 euros» , declara. I és que segons explica, la dona estava espantada a causa de les fortes contraccions que tenia. És per aquest motiu que la seva parella va decidir accelerar, per arribar l'abans possible al centre hospitalari pertinent.

«Em vaig acollonir, les contraccions eren molt fortes i cada pocs minuts, i vaig dir-li a la meva parella: 'tira que això no para'», declara al mitjà. D'aquesta manera, Samitier no està d'acord amb aquesta sanció econòmica, ja que es tractava d'una situació extraordinària on, tant la seva salut com la del seu nadó, hi estaven implicades. 

Tanmateix, va decidir pagar la multa i posar-se en contacte amb el consistori. Va enviar l'informe mèdic on quedava reflectit que aquella matinada havia ingressat a l'hospital. Tot i això, el recurs va ser rebutjat per l'administració. D'aquesta manera, la dona, va decidir aportar més documentació, però no va servir de res.

El consistori barceloní ha decidit rebutjar tots els recursos i la seva resposta ha estat que a aquella velocitat, la seguretat de la resta de turismes estava en perill. El més sorprenent de tot, però, és que tal com afirma Mireia Samitier, els fets es van produir a les 05:00 hores de la matinada, quan l'afluència de cotxes és molt menor.