Muntatge fotogràfic de dues persones barallant-se a la Part Baixa de Tarragona

Es nega a donar-li una cigarreta i l'apallissa fins a deixar-lo inconscient

El SEM el va haver de reanimar

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Tarragona dos homes, d'entre 40 i 50 anys, després de protagonitzar una pallissa aquest diumenge, 20 d'agost, a la tarda, a la Part Baixa de la ciutat.

Segons ha avançat el Diari de Tarragona , la baralla entre els dos homes va arrencar per una cigarreta. Segons un testimoni que va presenciar els fets, cap a dos quarts de vuit de la tarda, els dos homes van començar a discutir-se.

En estat crític després de barallar-se per una cigarreta

La baralla va arrencar entre els dos homes per una cigarreta. Concretament, els fets es van produir en un local situat a prop de la plaça de la Pedrera, davant de l'estació de tren de la ciutat.

Segons explica el mitjà esmentat anteriorment, la baralla entre els dos homes va arrencar perquè un li va demanar un cigarret a l'altre, aquest es va negar, i es va iniciar la baralla, que va acabar de la pitjor manera possible. El que va començar amb insults va passar a cops de puny i, finalment, van haver de ser traslladats a l'hospital.

Tal com es pot observar al vídeo que circula per les xarxes socials, un dels homes va agredir amb força l'altre, fent-lo caure a terra, on el va seguir agredint a cops de puny i a cops amb un objecte. Després de l'agressivitat dels cops, un dels agressors va agafar l'altre pel coll, fins que el va ofegar i el va deixar inconscient.

L'incident va fer que diverses patrulles de la Guàrdia Urbana de Tarragona, dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es desplacessin fins al lloc dels fets. Allà, van trobar un dels homes tirat a terra: no respirava i presentava símptomes d'ofegament.

La víctima no respirava

Els tècnics es van trobar una situació molt crítica, ja que l'home no respirava i van haver de realitzar-li les maniobres de reanimació. Després de més d'una hora amb el trànsit tallat per la reanimació del SEM, finalment va poder ser reanimat i traslladat a l'Hospital Joan XXIII.

D'altra banda, l'altre implicat va ser detingut per la Guàrdia Urbana i traslladat a l'Hospital de Santa Tecla on, després de fer-li la revisió pertinent, una comissaria el va traslladar fins a la comissaria de Mossos de Campclar per ingressar al calabós.

Arran dels fets, molts veïns del barri s'han queixat de la inseguretat del barri i durant aquest dilluns, 21 d'agost, es preveu que l'Ajuntament prengui mesures per erradicar la violència en aquest punt de la ciutat.