Imatge d'una ambulància del SEM en un succés a Barcelona.

Ensurt a Girona: Un nen d'11 anys acaba a l'UCI en enfonsar-se el sostre d'un edifici

L'infant va precipitar-se des d'una altura d'uns 6 metres quan el sostre de vidre va cedir pel seu pes

Ensurt a Salt. Un nen d'11 anys es troba ingressat a l'UCI de l'hospital Josep Trueta després de caure al buit des d'una claraboia d'un bloc d'edificis a Salt (Gironès). L'accident va tenir lloc aquest dimecres pels voltants de les nou del vespre.

L'infant hauria anat a buscar una pilota en aquesta zona de l'edifici, quan el sostre de vidre va cedir arran del seu pes i el nen es va precipitar daltabaix des d'una altura d'uns 6 metres. La criatura va anar a parar la part del garatge del bloc.

El nen estava jugant

Arran de la caiguda, es va fer mal al cap i a l'esquena. Els efectius del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) el van traslladar fins a l'hospital, on està ingressat a l'UCI amb pronòstic reservat. El seu estat no és greu.

▶️ Els Mossos desarticulen una banda que robava desenes de cotxes

Els fets van tenir lloc ahir cap a les nou del vespre en un bloc de pisos del carrer Àngel Guimerà. El nen, que té 11 anys, hauria anat fins on hi ha la claraboia per recuperar una pilota que li havia caigut. Va ser aleshores quan el sostre de vidre va cedir i el nen es va precipitar des d'una altura d'uns 6 metres.

L'estat del nen no és greu

La criatura va anar a parar a la zona del garatge del bloc. Es va fer mal a la part del cap i a l'esquena. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar Mossos d'Esquadra, Policia Local, Bombers i efectius del SEM. Els sanitaris van fer una primera atenció al nen allà mateix, i posteriorment el van traslladar a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Segons informen fonts del centre hospitalari, l'infant està ingressat a l'UCI amb pronòstic reservat. El seu estat no és greu.