Plaça Carme Simó, Barcelona

Un nen de 6 anys es punxa amb una xeringa de droga a Barcelona: era a l'hora del pati

S'ha activat el protocol habitual en aquests casos

Greu incident mentre un nen petit jugava durant la seva hora del pati en una plaça de Barcelona. El menor, un infant de 6 anys, s'ha punxat amb una xeringa utilitzada que s'ha trobat a terra. Els fets han tingut lloc a la plaça Carme Simó de la localitat.

Ja se sap que els més menuts de casa ho toquen tot, especialment quan juguen amb els companys i les companyes de l'escola. Avui, un alumne de 6 anys de l'Escola Baixeras, al districte de Ciutat Vella de Barcelona, s'ha punxat amb una xeringa mentre jugava a l'hora del pati.

Els fets han tingut lloc a la plaça Carme Simó de la ciutat comtal. Tal com informa El Caso, l'escola té el permís de fer ús d'aquesta plaça perquè la mainada del centre pugui utilitzar-la per jugar a l'hora del pati. D'aquesta manera, com un dia qualsevol, els petits i petites estaven jugant quan, malauradament, un alumne s'ha punxat amb una xeringa.

Davant l'incident, s'ha activat el protocol habitual en cas de punxar-se amb una xeringa usada per un desconegut, amb la finalitat de dur a terme les analítiques pertinents per descartar qualsevol malaltia que es pugui transmetre a través de la sang.

▶️ El vídeo de la setmana

No és el primer cop que passa

En tractar-se d'una plaça pública, són moltes les persones que, de nit, hi dormen, beuen o fins i tot es droguen. Ja fa temps que els pares dels alumnes es queixen, ja que no és el primer cop que els nens s'han trobat una xeringa a la zona mentre jugaven.

De fet, el 8 d'abril de l'any 2019, la regidora d'Esquerra Republicana a Barcelona, Marina Gassol i Ventura, va denunciar a través del seu compte de Twitter uns fets similars. En aquest cas, però, afortunadament cap infant va arribar a punxar-se.

«Ha passat el que no volíem, però ja vam avisar que passaria. Avui a la plaça Carme Simó tot jugant la mainada ha trobat aquest regal. Des de l'Associació de Famílies d'Alumnes de l'Escola Baixeras, iniciem totes les vies possibles de denúncia i queixa per defensar els drets dels nostres fills i filles. Estem molt enfadats», va sentenciar.