Imatge dels Bombers en un operatiu a Badalona.

Un nen de 3 anys cau i queda atrapat en un forat de diversos metres a Lleida

El nen va quedar atrapat en un embornal d'un edifici del barri de la Mariola a Lleida

Un nen de tres anys va caure dimarts a la tarda dins un forat d'uns tres metres de profunditat a l'embornal d'un edifici del barri de la Mariola a Lleida i va ser rescatat per familiars i veïns, ha informat la Guàrdia Urbana a Europa Press aquest dimecres.

El petit va patir rascades i altres ferides i va ser atès per sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), ha avançat el diari Segre.

El nen va caure cap a les 18.10 hores quan va cedir la tapa que cobria l'embornal, i treballadors de l'Ajuntament la van soldar després del rescat.

Una nena, també de 3 anys, atrapada en un autobús escolar

El cas té certes similituds amb el el cas que es va destapar ahir a Sitges. Una alumna d'I3 de l'escola Maria Ossó de Sitges va quedar-se sola dins l'autobús escolar tota la jornada lectiva d'aquest dilluns. 

El Consell Comarcal del Garraf, responsable del servei de bus, ha fet públic el cas i ha obert una investigació per esclarir les causes dels fets i determinar-ne responsabilitats.

▶️ El vídeo de la setmana

L'autobús va recollir la nena, de 3 anys, a la ruta matinal per dur-la a l'escola a les 9 h, però no va baixar del vehicle per causes que ara s'investiguen. En el moment de començar la ruta de la tarda per retornar els infants a casa, a les 16 h, el xofer la va localitzar dins el bus, que estava aparcat a la cotxera. 

La nena va ser traslladada a un centre mèdic on els especialistes van certificar que estava en bon estat de salut.