Diverses ambulàncies del SEM aparcades en bateria

Un nen de 4 anys en estat crític en caure des d'un tercer pis a Vic

Els fets han passat el matí d'aquest dimecres

Tràgic succés aquest matí a Vic. Els Serveis d'Emergències han rebut un avís per un incident en una casa ubicada a la zona el Nadal al municipi de Vic. Segons ha publicat el mitjà el '9Nou', un nen de només 4 anys ha caigut des d'un tercer pis i hauria quedat ferit greument.

Ningú s'explica encara com ha pogut passar. Tot apunta que ha estat un accident. El nen de 4 anys era al balcó d'un habitatge i, per causes que encara es desconeixen, s'hauria precipitat des del tercer pis de forma accidental.

El Sistema d'Emergències Mèdiques ha rebut l'avís del succés quan passaven uns minuts de les vuit del matí d'aquest dimecres 10 de novembre. Ràpidament s'hi han desplaçat diverses dotacions, en total tres ambulàncies, així com diversos efectius policials.

A causa de la gravetat de les ferides del nen, un helicòpter medicalitzat l'ha hagut de traslladar a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. El nen de només 4 anys es troba ingressat en estat crític i ara mateix és a la Unitat de Cures Intensives del centre hospitalari sabadellenc.