Part superior d'un cotxe de policia amb el llum blau encès

Surt a la llum un nou abús a Igualada a una noia de 25 anys

Els fets van passar només quatre dies després del brutal abús a una menor de 16 anys

Surt a la llum un nou cas d'abús sexual a Igualada. Els fets van passar només quatre dies després del terrible cas de la menor de 16 anys violada al polígon industrial d'aquest mateix municipi. En aquest nou cas, els Mossos d'Esquadra han aconseguit detenir l'autor dels fets.

Segons ha avançat elCaso.cat, la policia catalana va rebre una denúncia per un nou cas d'agressió sexual que va tenir lloc el 4 de novembre. Els fets van passar pels volts de les dotze de la nit quan un home va empènyer una jove de 25 anys a un portal i li hauria fet tocaments. L'autor dels fets va ser detingut el passat 7 de novembre després que la víctima el pogués reconèixer en una roda de reconeixement que es va dur a terme a la seu judicial, ja que l'home tenia antecedents.

L'home, de 39 anys, va fer tocaments a la jove de 25 anys i, segons explica elCaso, va fugir quan un veí del bloc va sortir de casa seva i li va cridar l'atenció. Per sort, en aquesta ocasió els Mossos d'Esquadra van poder detenir-lo i després de declarar davant del jutge en funcions de guàrdia d'Igualada, va entrar a presó.

Sense novetats de la terrible violació d'una menor

Aquest es tracta de la segona agressió sexual gairebé consecutiva a Igualada. Tanmateix, els Mossos d'Esquadra descarten ara mateix que aquest detingut tingui cap relació amb els terribles fets que van passar la matinada de la Castanyada al polígon industrial d'Igualada.

La menor de 16 anys continua recuperant-se de les terribles ferides, tant físiques com psicològiques, que li han quedat després de la violació. Les últimes informacions van revelar que la nena ha perdut l'audició a l'oïda esquerra a conseqüència dels cops que li van propinar durant la violació.

La investigació continua oberta i malgrat que algunes fonts apunten que els agents podrien estar seguint la pista a uns sospitosos, la realitat és que encara no hi ha hagut detencions oficials.