Accident Barcelona

Nou accident a Barcelona: ferit el conductor d'un patinet en xocar contra un turisme

L'home ha estat traslladat ferit a l'Hospital Vall d'Hebron

Nou accident de trànsit a Barcelona. Aquest cop, els implicats han estat un turisme i el conductor d'un patinet el qual ha resultat ferit a causa d'una topada la qual ha tingut lloc en una perillosa cruïlla de la ciutat comtal aquest dilluns passat a la tarda.

Tal com avança Betevé, els fets van tenir lloc dilluns passat al voltant de les 18:00 hores de la tarda a la cruïlla dels carrers de Berenguer de Palou i Pont de treball de la localitat barcelonina. L'home que circulava amb patinet, va quedar ferit i va ser traslladat a l'Hospital Vall d'Hebron.

Segons sembla, els veïns de la zona ja fa temps que denuncien la perillositat d'aquesta cruïlla, ja que s'han produït diversos sinistres amb anterioritat. Així ho ha informat la Plataforma veïnal en defensa de la Sanitat Pública i per l'enfortiment de l'Assistència Primària al barri de La Sagrera.

«Un altre accident a la cruïlla de Berenguer de Palou/ Pont del Treball, denunciem la perillositat d'aquesta cruïlla, la circulació intensa d'autobusos, bicicletes, VMP, automòbils i motos provoca incidents diaris. Avui ha sigut greu. Urgeix estudi de mobilitat i solució ja», ha denunciat la plataforma al seu compte de Twitter.

No ha estat l'única denúncia referent al sinistre, una veïna de la zona també ha aprofitat per queixar-se del cas omís del Govern davant els problemes diaris que ocasiona aquesta zona de la ciutat.

«Fa temps que ho diem, ningú fa cas. Ni el Govern ni l'oposició ni ningú. Molts s'omplen la boca que són del barri i ni viuen, perquè serveixen els plenaris de les audiències públiques?», es queixa la Pilar Domech a les seves xarxes socials.

Una dona ferida de gravetat: anava en patinet

A finals del mes de juliol, la Policia Local de Castelldefels, al Baix Llobregat, va detenir el conductor d’un turisme per atropellar una dona que anava en patinet, ferint-la de gravetat, i fugir del lloc dels fets sense auxiliar-la.

En el moment de la detenció, el conductor es va resistir agredint un dels agents, de manera que, a banda d’un delicte d’omissió del deure en abandonar la persona ferida, també se li va imputar un delicte d’atemptat contra l’autoritat. La dona va ser traslladada pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital de Bellvitge en estat greu.