Quatre apunyalaments en un cap de setmana convuls a Barcelona

Una nova baralla a Santa Coloma i un atracament al Raval han acabat amb ferits per arma blanca i se sumen als atacs de dissabte

Imatge arxiu mossos d'esquadra
Nou apunyalament a l'àrea metropolitana de Barcelona | Cedida

Un cap de setmana més s'han produït diversos atacs amb arma blanca a Barcelona. Una nova baralla acaba amb un ingressat a l'hospital després que un home n'apunyalés a un altre dissabte a Santa Coloma de Gramenet. Els dos implicats, de nacionalitat xinesa, van començar a discutir i la baralla va acabar amb un ferit per arma blanca que va haver de ser ingressat a l'Hospital de Can Ruti, de Badalona, segons informa 'Crónica Global'.

Es va requerir la intervenció dels Mossos d'Esquadra, els quals van rebre l'avís la mateixa nit. L'agressor va ser reduït gràcies a la utilització de pistoles elèctriques, anomenades Taser, tal com han indicat fonts del cos de seguretat al mateix mitjà esmentat. Malauradament la víctima segueix ingressada, tot i que no se sap la gravetat de les lesions. Respecte a l'agressor, de moment es troba detingut a l'espera de comparèixer davant del jutge. 

Apunyalen una noia en un robatori al raval

A primera hora d'aquesta tarda de dissabte, ha tingut lloc un nou apunyalament al barri del Raval. L'atac s'ha produït, concretament, a la Plaça Pieyre de Mandiargues. Un grup de joves magrebins haurien apunyalat una noia estrangera per robar-li el mòbil i després haurien fugit. A la zona, s'ha fet un gran desplegament policial per buscar els autors.  

Quart apunyalament en dos dies

Durant aquest cap de setmana s'han produït quatre apunyalaments a l'àrea metropolitana de Barcelona. Cal recordar que dissabte hi va haver una altra baralla, on va resultar ferit de gravetat un noi de 17 anys, que també segueix ingressat, la qual va acabar amb dos detinguts. A més, també es va produir un apunyalament a un home de 63 anys, autor del qual es troba en parador desconegut.

També et pot interessar...


Comentaris
Patricia García Ventura
Si hi ha alarma a Barcelona és perquè ens l'ha envían de fora
Isabel
Doncs divendrea va haver dos apunyalats a l'hospitalet i greu i bo he vist res a la prensa.
Demonio
No penseu que tot es el contrari de lo que tendría que ser,tot pasa por que no se está fen be,dintre de res veureu lo que pintem,res de res de res.es una pena no poder vivir con tranquilidad en tu ciudad que es nuestra y no de ellos a los q ahudamos mientras la gente las personas de aqui estan en la calle sin nada.Ara os demano perdo a tots porto mols anys fora y em poso nervios, moltes gracies
Magda
És important que doneu la nacionalitat dels ageesors i les victimes per poder fer estadístiques amb fonament i no parlar basant-nos amb el que és políticament correcte.
Maria Dolors Borrego
Després diuen que la culpa es del PP o CS. Desde que estem amb aquest tema del.prices . No es mira la ciutat. No n' hia ordre. I no mes es pensa en l'independencia. Sabeu quina es la ultima reunio del govern I de que van parlar. Quina llei han aprovat nova. De ajudes a la dependencia. Del travall. Si estiguesin travallant no estarian robant. I si son de fora , a casa seva

envia el comentari