Diversos vehicles policials i d'emergències en el lloc del possible atemptat terrorista de Niça

Nou possible atemptat terrorista a França: tres morts amb un ganivet a Niça

Els fets han tingut lloc aquest matí

Nou possible atemptat terrorista a França. Segons expliquen diversos mitjans de comunicació francesos, un home armat amb un ganivet ha atacat a diverses persones a l'interior de la basílica de Notre-Dame de Niça. Tres persones han mort i hi ha diversos ferits. Els fets han tingut lloc al voltant de les 9.00 hores del matí. L'agressor, que s'havia refugiat en un bar després de la seva acció, ha estat detingut per la policia i traslladat a un hospital ferit de bala. Segons l'alcalde de la ciutat, Christian Estrosi, es tracta d'una acció terrorista.

De fet, tal com assenyala 'La Vanguardia', durant els darrers dies hi havia una alerta policial elevada perquè es temia un atemptat. Després de l'assassinat del mestre decapitat per un jove terrorista txetxè, a la sortida d'una escola de París, es va tornar a originar la polèmica per la publicació de les caricatures de Mahoma. 

 

Niça ja va patir un atac terrorista el 14 de juliol del 2016

Cal recordar que Niça ja va ser escenari d'un atemptat terrorista molt greu el passat 14 de juliol del 2016 quan un camió va atropellar una multitud de persones al passeig dels Anglesos. Els fets van provocar 86 morts i més de 400 ferits. Per tot plegat, Macron ha reunit al seu comitè de crisi i té previst desplaçar-se a la ciutat francesa per expressar la seva solidaritat i interessar-se pels ferits.