Primer pla de Kasia Gallanio, l'exprincesa de Qatar

Nous i esgarrifosos detalls sobre la mort de la princesa Kasia a Espanya

Kasia va morir envoltada d'ampolles d'alcohol i antidepressius

Kasia Gallanio, coneguda per ser l'exprincesa de Qatar, va morir envoltada d'ampolles d'alcohol i diverses caixes d'antidepressius. Ara, la família roman a l'espera de rebre els resultats de les anàlisis toxicològiques per conèixer les causes de la seva mort.

Romania separada del pare de les seves tres filles, Abdulaziz Al Thani, que és l'oncle de l'emir de Qatar. De fet, la relació entre ells era molt tensa. Mantenien un dur litigi als tribunals, a la qual cosa s'unia la denúncia d'assetjament que van presentar dues de les nenes contra el seu pare.

Kasia va rebre el 16 de maig passat un dur revés del qual no es recuperaria. Aquell dia li van comunicar la sentència judicial per la qual perdia la custòdia de les menors. Allò va acabar per agreujar encara més el seu estat de depressió, com va confirmar una de les filles a la policia.

Kasia Gallanio, exprincesa de Qatar
Kasia havia perdut la custòdia de les seves tres filles | Instagram

La noia va explicar a la comissaria de Marbella que feia quatre dies que no tenia notícies i que va tenir «un mal pressentiment». Per això el 29 de maig passat va decidir contactar amb el servei d'emergències d'Andalusia. Pocs minuts després, una patrulla arribaria fins al complex Playas del Duque, on tenia fixada la seva residència.

Van trucar diverses vegades a la porta, però no van rebre resposta. El conserge de la urbanització els va facilitar una clau, però tampoc la van poder encaixar en haver una altra al pany per dins. En vista d'això van optar per trucar als bombers, que van entrar a l'immoble per la finestra del replà.

Quan els policies es van endinsar a la casa van trobar Kasia cap per avall sobre un dels llits. No van detectar signes de violència al cos i van sol·licitar suport a la Policia Judicial i Homicidis, recull el Sur.

A l'informe de la inspecció ocular van trobar restes de vòmits al llit i al bany de la planta superior. Per tot l'habitatge hi havia ampolles de vodka, algunes trencades, amb restes de vidres per terra. Això explicaria d'alguna manera les taques de sang que s'han localitzat.

Els testimonis recollits per la policia van indicar que la víctima tenia problemes amb l'alcohol. Era habitual fer la compra d'ampolles per mitjà de repartidors a domicili. A més, feia setmanes que no tenia ganes de sortir de casa.

La darrera vegada que la va veure el conserge amb vida va ser quatre dies abans que trobessin el seu cos. Va explicar que als habitatges adjacents no hi ha veïns, per la qual cosa ningú no pot escoltar res.

En principi, es descarta la possibilitat de la mort violenta, ja que els investigadors de la Científica no han apreciat indicis. A l'interior de la casa van trobar joies i roba de marca, i no hi havia signes que l'haguessin forçat.

Kasia Gallanio, exprincesa de Qatar
Hi ha moltes incògnites al voltant de la mort de Kasia | Instagram

Kasia, una mort misteriosa

Kasia va morir al seu domicili, però la manca de càmeres de seguretat i de testimonis dificultarà molt la recerca de respostes. Per tant, tot quedarà a costa del qual revelin les anàlisis.

Fins i tot serà complicat determinar si la barreja d'alcohol i pastilles va ser de manera accidental o voluntària. Tampoc va deixar cap mena de missatge de comiat o carta adreçada a la seva família.

▶️ Letizia no cede pese al enfado familiar y se sale con la suya

Els agents sí que van trobar a casa seva «múltiples medicaments», com és el cas del disulfiram. Es fa servir per tractar l'alcoholisme crònic, a més d'alguns blísters d'antidepressius. En algun moment, es va rumorejar amb la possibilitat que morís per sobredosi, però no van trobar estupefaents.

Les filles de Kasia van demanar a l'opinió pública que tinguessin en compte el «traumàtic tràngol» pel qual estaven travessant. «Preguem que es permeti a l'administració de justícia fer la seva tasca, evitant especulacions gratuïtes», van apuntar en un comunicat.