Un agent dels Mossos d'Esquadra al costat d'un vehicle del cos policial

Novetats sobre el perillós pres fugat de Lledoners durant una visita al dentista

El pres és considerat d'alta perillositat

Bones notícies per al cos dels Mossos d'Esquadra per la detenció d'un pres que feia gairebé dos mesos que s'havia escapat amb l'ajuda de dues persones més.

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres a la tarda el pres de Lledoners que es van escapar el 5 d'abril en una visita al dentista a Terrassa.

Ha estat localitzat, identificat i arrestat a Montcada i Reixac, Barcelona, segons ha avançat el Diari de Terrassa i han confirmat a l'ACN els Mossos.

El fugitiu, A. M. R., de 22 anys i amb múltiples antecedents, va escapar gràcies a l’ajut de dos individus, ja arrestats, que el van ajudar ruixant amb un extintor els dos mossos d’esquadra que custodiaven el pres a la rambla d’Ègara. Després van fugir amb un cotxe que van abandonar al cap de poc.

▶️ Els Mossos desarticulen una banda que robava desenes de cotxes

Els agents van ser atacats amb extintors

Els fets van passar al centre de Terrassa, al Vallès Occidental, i a plena llum del dia. Els Mossos d'Esquadra, van ser atacats amb extintors i van activar un macrodispositiu per a intentar trobar el pres fugat. Segons van especificar, es tracta d'un pres perillós. 

Els vàndals van aprofitar que els agents dels Mossos d'Esquadra transportaven el pres a una cita amb el dentista de la capital vallesana per a fer l'extracció. 

D'aquesta manera, just després de sortir del dentista, situat a la Rambla d'Egara de la ciutat terrassenca, un grup d'encaputxats van atacar als agents del cos de la policia catalana.

Per dur a terme la fugida, van utilitzar extintors i a un dels Mossos li van tirar tota l’escuma per sobre. Per altra banda, van fer caure a terra a l'altre agent i, aprofitant aquesta situació, finalment, els vàndals van endur-se el pres i van fugir amb ell. 

Habitualment el pres sortia sempre amb tres agents, ja que era considerat d'alta perillositat. Tot i això, segons El Món, destacava darrerament per la seva bona conducta. 

Des del moment dels fets, els Mossos d'Esquadra no han parat de treballar amb diverses dotacions per a poder trobar l'home fugat. Afortunadament, aquest malson ha acabat amb la seva detenció gairebé dos mesos més tard de la seva fugida.