Tomás Gimeno, pare i segrestatador d'Anna i Olivia, desaparegudes l'abril de 2021 a Tenerife

La xicota de Tomás va voler frenar-lo: Va posar fi a la vida de les nenes a les 19:50

La seva xicota actual li va dir que les nenes necessitaven a la seva mare

Els agents de la benemèrita continuen les tasques de rastreig per trobar el parador de la petita Anna i el seu pare Tomás Gimeno. Els dos desapareguts des del passat 27 de maig.

Una desaparició que ha causat un gran enrenou a tot el mapa nacional i internacional. El dijous passat es va trobar el cos sense vida de la major de les germanes, Olivia, en el fons de la mar.

Ara, l'acte judicial posa en coneixement quins van ser els últims moviments del progenitor de les nenes. I tot apunta que sempre va tenir molt clar el propòsit del pla. Aquest no seria altre que Beatriz es passés mitja vida pensant on estarien les seves filles per causar-li el màxim dany possible.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El mateix acte afirma que a la tarda del 27 d'abril el pare de les nenes segrestades es va dirigir a l'escola. Així es va personar a les 17:00 hores a recollir a la petita Olivia. La menor es trobava en una escola d'alemany fent classes per aprendre l'idioma.

En aquest mateix moment, Gimeno li va lliurar un estoig-llapis embolicat en cinta d'embalar a la seva parella actual. Aquesta mateixa és directora del centre en el qual estudiava Olivia. L'estoig contenia 6.200 euros i una carta de comiat.

La veritat és que en aquell moment Tomás li va demanar que li truqués a les 23:00 hores. Ella ho va fer i va intentar convèncer-lo perquè canviés d'opinió. Tanmateix, la núvia actual no va ser capaç de denunciar els fets.

En aquest sentit, ningú podia imaginar que Tomás duria a terme el pla que va desenvolupar. D'altra banda, Beatriz va acudir a la caserna, però Tomás, tot i parlar amb els agents, va seguir amb el pla i quan es va voler reaccionar ja era tard.

Per a Beatriz, l'assetjament va ser el principal protagonista en l'últim període de la seva relació. També ho va ser des de la desaparició, però la mare mai ho va denunciar. I és que sempre va pensar que era el millor per les seves nenes.

De la mateixa manera, la xicota de Tomás Gimeno tampoc va pensar en les conseqüències. El fet que el seu nuvi hagi sigut capaç d'acabar amb les seves filles. Tampoc els seus amics, que sempre van creure que hauria fugit.

L'estoig que li va regalar Tomás a la seva noia

Fent cas omís, la xicota es va disposar a obrir l'estoig a les 17:20 hores, així ho reflecteix l'acte. Minuts després, el pare deixa a Anna a casa dels seus pares i porta a Olivia al club de tenis.

A les 17:45 es dirigeix fins al port per posar a prova el motor de la llanxa. A les 18:00 hores, Gimeno recull a Olivia al club de tenis i va a casa dels seus pares. La marxa es produeix a les 19:26 hores, quan surt amb les dues nenes.

Tal com recull el mateix acte, les porta a casa i envia un SMS a Beatriz amb un àudio amb la veu d'Olivia. Després d'això, hauria posat fi a la vida de les petites al domicili. A les 19:50 hores: cobreix els cossos en tovalloles, els introdueix en bosses d'escombraries i aquestes, alhora, en bosses d'esport.

Al voltant de les 21:05, el progenitor de les menors va a casa dels seus pares amb els cossos sense vida de les nenes. Allà li deixa al seu gos sense que aquests s'assabentin. A més de dues targetes de crèdit amb les seves claus i les claus d'un cotxe de la seva propietat.

Cinc minuts després, la mare truca a la seva exparella. Aquest li assegura que menjarien alguna cosa i que després els retornaria a les nenes. Una promesa que mai va complir.