ÚLTIMA HORA

💉 Alemanya recomana no administrar la vacuna d'AstraZeneca als majors de 65 anys

El malson d'una dona que ha patit un ictus: Troba la casa ocupada tornant de l'hospital

La família de Maria Jesús, de 87 anys, denuncia també que li han robat diners i joies

Maria Jesús no pot entrar a casa seva des del 15 de novembre | CatalunyaDiari

Maria Jesús creia que un cop fora de l'hospital ja podia dir adéu al calvari que havia viscut els últims mesos. El que no esperava aquesta dona de 87 anys és que no podria tornar a casa seva per recuperar-se de l'ictus que ha patit, com li han dit els metges, perquè el seu pis estava ocupat. 

Segons ha denunciat la seva família, i recull 'El Mundo', una dona magrebina i la seva filla es troben dins de l'habitatge del barri del Pilar de Madridalmenys, des del 15 de novembre. No només això, després d'entrar per recollir les coses de Maria Jesús, amb permís de la Policia, van detectar que li havien robat 2.500 euros i joies i que havien canviat el pany de la porta. 

L'advocada creu que anirà per llarg

Tot i que han presentat demandes per la via penal i civil, l'advocada ja els ha confirmat que la situació s'allargarà un mínim de 7 mesos. I és que l'ocupa va ser detinguda pel robatori però va ser posada en llibertat perquè la seva filla és dependent. 

No serveixen per res els esforços dels familiars que confirmen que van demanar el tall de la llum a la companyia elèctrica. L'ocupa hauria aconseguit signar un nou contracte amb una altra. 

També et pot interessar


Comentaris

envia el comentari