Preocupació al Baix Empordà: assalten diverses botigues i una escola

Tots els assalts es van produir la matinada de dimarts

Agents de policia davant de l'oficina bancària atracada el 28 de desembre
Els Mossos d'Esquadra investiguen els diversos assalts que s'han produït al Baix Empordà. | cedida

La matinada d'aquest dimarts, dia 11 de febrer, es va produir un atac amb diversos robatoris i intents al Baix Empordà. L'onada d'assalts preocupa els veïns de la zona, que van veure com un grup de lladres atacava fins a cinc comerços de la capital comarcal, la Bisbal d'Empordà, i una escola ubicada a tres quilòmetres, al terme municipal de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura.

El botí més valuós se'l van endur de l'escola

D'entre les sis actuacions del grup de lladres, l'escola Les Gavarres-ZER Empordanet de Cruïlles va ser la que més perjudicada en va sortir, malgrat que un mes enrere ja havia patit un episodi similar. Els delinqüents van accedir al recinte per dues portes diferents, després de forçar-les, i van endur-se dos ordinadors portàtils, una càmera fotogràfica i menjar.

Després que aquest sigui el segon robatori en escasses setmanes, i que s'hagin endut el material que els havia tornat a cedir el Departament d'Educació, ara l'Ajuntament valora extremar les mesures de seguretat a l'edifici.

A la Bisbal, cinc assalts però només un robatori

la Bisbal d'Empordà, el grup de lladres va assaltar fins a cinc locals comercials, però paradoxalment només va perpetrar un robatori en un d'ells: en els altres, malgrat fer-hi destrosses, no hi han trobat a faltar cap objecte de valor. Així, entre dos quarts de cinc i les sis del matí, els delinqüents van entrar per la força, trencant vidres i accessos, a una botiga d'electrodomèstics, un bar, un hostal, una botiga de roba i una carnisseria.

A banda d'aquests establiments, però, també van assaltar una perruqueria situada a la plaça Major. Allà van aconseguir sostreure 150 euros de la caixa. La Policia Local de la Bisbal d'Empordà i els Mossos d'Esquadra ja s'han fet càrrec de la investigació i han incrementat el patrullatge a la zona per interceptar la banda.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari