Imatge d'arxiu Mossos d'Esquadra

Un empresari pakistanès intenta fugir de Catalunya amb 44 mòbils robats d'última generació

L'arrestat, que és propietari de dos establiments de reparació de mòbils del Baix Llobregat, amagava els terminals en diversos paquets de barretes de xocolata tancats

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir el passat dijous, 16 de gener, un home de nacionalitat pakistanesa, de 36 anys i veí de Piera, com a presumpte autor d’un delicte de receptació. Els fets van tenir lloc el mateix dia, cap a les 13 hores, quan els agents es trobaven realitzant tasques de prevenció i van identificar un vehicle i els seus quatre ocupants. Un d’ells tenia antecedents per delictes contra la propietat industrial i receptació, al municipi del Baix Llobregat.

Els agents van escorcollar el vehicle i van localitzar dues maletes  que contenien  diversos paquets de barretes de xocolata tancats i que, gràcies a la perícia dels agents, van observar que tenien un pes i un volum excessiu. En obrir-los van descobrir que els paquets de xocolatines contenien amagats un total de  44 mòbils d’última generació. Els investigadors han constatat, de moment, que sis dels terminalsconsten sostrets a diferents poblacions  de tot el territori català. A hores d’ara s’estan fent gestions per tal de determinar l’origen de la resta de telèfons.

Llibertat amb càrrecs

Davant les evidències els agents van detenir l’home, propietari de les maletes i que s’adreçava a l’aeroport de Barcelona - El Prat per agafar un vol amb destinació Pakistan, com a presumpte autor d’un delicte de receptació. L’arrestat, propietari de dos establiments de reparació de mòbils a dos municipis del Baix Llobregat Nord, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

També et pot interessar...