menor

Umaima, la menor de 17 anys violada durant 25 dies per una vintena d'homes

La noia va ser segrestada i retinguda en un barracó proper a la ciutat de Casablanca

Una jove de 17 anys hauria estat violada per una vintena d'homes durant almenys 25 dies, segons diverses denúncies presentades. Els fets han tingut lloc a Casablanca, al Marroc, on la noia hauria estat segrestada i tancada en un barracó  proper a la ciutat. La Policia marroquina està investigant el cas per tal de trobar als culpables, segons explica 'La Vanguardia'.

Umaima, víctima de les violacions, està ingressada en un centre hospitalari a causa de la crisi psicològica aguda  que pateix. Una crisi que impedeix que la seva família la pugui visitar. Arran dels fets, l'associació Sayidaty Marocaine ha contractat un advocat perquè pugui representar legalment a la noia.

Maltractada i obligada a ingerir substàncies tòxiques

La mare de la menor ha assegurat que a més de ser violada, la seva filla era colpejada amb matxets de grans dimensions i obligada a ingerir substàncies tòxiques que fins i tot li podrien haver causat la mort. També ha explicat que va presentar una denúncia a la policia només desaparèixer la seva filla però els agents no van poder localitzar-la. 25 dies després, uns veïns la van trobar «estirada en un racó del barri i la van traslladar a l'hospital».

La menor va aconseguir fugir tot convencent un dels homes que l'anava a violar perquè l'ajudés a escapar. De moment, la Policia marroquina ha interrogat a dos homes que el 2018 van violar a Umaima per si estaven relacionats amb aquesta violació grupal.

Diverses persones han creat un grup a les xarxes socials anomenat 'Tots som Umaima' per tal de mostrar el seu suport a la menor víctima d'aquesta agressió grupal i on demanen i  exigeixen justícia per a la jove de 17 anys. Aquest cas ha commocionat a la societat marroquina que encara recorda el de  Kadija, la jove torturada, cremada amb cigarrets i violada per més d'una desena de joves durant molts dies l'estiu del 2018. A Kadija també li van gravar a la pell tot un seguit d'insults.

També et pot interessar...