Troben un mòbil amagat a la cel·la de Rosa Peral, acusada pel crim de la Guàrdia Urbana

Investiguen si el telèfon conté informació relacionada amb l’assassinat de Pedro

Troben un telèfon mòbil amagat a la cel·la de Rosa Peral, acusada pel crim de la Guàrdia Urbana de Barcelona. La dona està al centre penitenciari femení de Wad-Ras –després d’haver estat traslladada des de Brians 1 per barallar-se amb una reclusa–, a l’espera que es dugui a terme el judici per l’assassinat de la seva parella Pedro, amb l’ajuda d’Alberto López, el seu amant.

Busquen més informació sobre el crim

El judici pel crim ocorregut el maig del 2017 començarà a l’Audiència de Barcelona aquest divendres 31 de gener i, en un primer moment, s’allargarà fins al mes de març. Tanmateix, segons ha avançat ‘el Periódico’, el passat 21 de desembre al matí, els funcionaris de la presó van trobar un mòbil Nokia i un cable USB en el cubell de la roba bruta, situat al lavabo de la cel·la número dos del mòdul polivalent que és compartida per Rosa Peral i una companya.

Per normativa, els reclusos no poden tenir, ni fer servir, cap telèfon i pot comportar una sanció greu. És a dir, algú el va introduir a la presó il·legalment, possiblement durant els vis a vis amb familiars o amics. Arran d’aquesta troballa, els funcionaris van alertar els Mossos d’Esquadra i aquests el van lliurar al jutjat de Vilanova i la Geltrú, encarregat d’investigar el cas, perquè analitzin les dades que pugui contenir en relació amb el crim de la Guàrdia Urbana, en el qual Rosa Peral està acusada per ser la presumpta assassina de la víctima.

Tant ella com Alberto López, tots dos agents de la Guàrdia Urbana, s’enfronten a una pena de 24 i 25 anys de presó, més 10 de llibertat vigilada, per l’assassinat de Pedro, Mosso d’Esquadra, que estava casat amb Rosa Peral. Tanmateix, tots dos s’han acusat mútuament del crim i ella acusa el seu excompany de feina de ser un «psicòpata, abusador, narcisista i una persona molt violenta».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari