Dos agents dels Mossos d'Esquadra en la detenció d'una persona

Pànic en un robatori a Catalunya: entren a casa mentre la família dormia

Els delinqüents només tenien 22 anys

Els casos de robatoris a Catalunya van en augment. Encara més en temporada d'estiu, quan tothom aprofita uns dies per marxar de vacances, ja que en quedar-se sol l'habitatge hi ha menys risc de ser enxampats. El que no és tan habitual és que els lladres entrin als domicilis quan hi ha persones a dins.

Això és el que va passar la nit de Sant Joan en un municipi situat a la comarca de la Selva. Dues persones van irrompre a casa d'una família mentre aquests estaven dormint i van aprofitar per robar objectes de valor i el vehicle. 

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Breda, a la Selva, han detingut un home i una dona de 22 anys per haver entrat a robar en un habitatge de Blanes mentre els propietaris dormien i haver-se'n emportat el cotxe.

Els detinguts van emportar-se diversos objectes de valor, sobretot dispositius electrònics, i també van agafar els dos jocs de claus del cotxe de les víctimes.

Aquest diumenge 26 de juny l'home i la dona van passar a disposició judicial. El jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma va decretar l'ingrés a presó per l'home i la llibertat en càrrecs per la dona.

La nit de Sant Joan

Els fets van tenir lloc durant la nit de la revetlla de Sant Joan, dia 23 de juny. Els propietaris de l'habitatge estaven dormint i els dos lladres van aprofitar per entrar dins del domicili.

Es van emportar diversos objectes de valor, sobretot aparells electrònics. A més, també van agafar els dos jocs de claus del cotxe que tenien les víctimes i van fugir amb ell.

Dos dies després, la Policia Local de Breda va veure el vehicle robat mentre circulava pel municipi i va avisar als Mossos d'Esquadra.

Poc després una patrulla dels Mossos va localitzar el cotxe en un aparcament de la carretera d'Arbúcies, amb els dos lladres a dins.

La policia els va identificar i detenir per un robatori amb força i un robatori d'ús de vehicle. Durant la detenció també es va intervenir els dos jocs de claus del cotxe que havia robat la parella.