Un pare intenta matar a destralades el seu fill a València

L'home ha intentat suïcidar-se tirant-se pel balcó, després de l'agressió
El pare ha donat dos cops de destral al fill aquest dimecres de matí   | Arxiu

 

Aquest dimecres de matí, cap a les 10.00 hores, s'ha produït una agressió macabra en una pedania del municipi d'Utiel, a la comarca de la Plana d'Utiel (València). Segons sembla, un home de 77 anys ha donat dos cols de destral al seu fill, després d'una discussió.

 

Els fets han passat en la pedania de las Cuevas, i va ser la mare de la víctima i dona de l'agressor qui va avisar a Emergències després de sentir els crits del seu fill. Segons informació de 'Las Provincias', després d'agredir al seu fill, l'home va intentar tirar-se pel balcó de la casa familiar, però en aquell moment, van arribar agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil i van arrestar a l'ancià.

 

La víctima ha patit dos destralades en el cap i va necessitar atenció d'una ambulància del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU), que va acudir al lloc de l'agressió al carrer d'Utiel de la pedania de las Cuevas. Per sort per a l'home, els talls que va patir no van ser massa profunds i quan va arribar a l'Hospital General de València, se li van aplicar punts de sutura i va poder rebre l'alta.

 

Pel que fa a l'agressor, els agents de seguretat li van confiscar la destral amb la que va intentar matar al seu fill i el van detenir abans que pogués suïcidar-se. Després d'això, el van ingressar en la Unitat de Psiquiatria en el mateix Hospital General de València.

 

També et pot interessar...