La Dra. Abad, assassinada a sang freda pel seu marit a Terrassa

L'home la va apunyalar fins que es va trencar el ganivet i després la va degollar amb unes estisores
L'assassí va matar a Eva a l'interior del seu domicili | Cedida

 

Eva Abad Pérez, la dona de 47 anys assassinada ahir al matí pel seu marit a Terrassa feia 12 anys que exercia com a metgessa de família al CAP Terrassa Est. Era una dona oberta, amb personalitat, molt agradable i propera, segons recull ‘El Español’. Un caràcter que canviava per complet quan sortia del CAP, llavors es convertia en una persona tancada, que caminava sempre amb el cap baix i no saludava per por de la gelosia del seu marit.

 

Manel Pérez Sucarrats, el marit de 50 anys i assassí d’Eva, és advocat però actualment no exercia com a tal sinó que fa 10 anys que treball en una empresa d’assegurances. Els veïns del barri el descriuen com una persona arrogant, estirat i a qui havien vist tractar amb violència a la seva filla pel carrer.

 

Assassinat a sang freda

Es desconeix quin va ser el detonat que va portar a Manel a posar fi a la vida d’Eva durant el matí del 24 de juliol però si que es coneix que l’advocat va agafar un ganivet de grans dimensions i va apunyalar a la seva dona fins que se li va desmuntar l’empunyadura. Tot seguit va buscar pels calaixos fins que va trobar unes estisores amb les quals la va degollar.

 

Poc després es va dirigir a la comissaria que de la Policia Nacional que tenia a 150 metres de casa, on només es fan carnets d’identitat i passaports, i va esperar que fos el seu torn. L’advocat va explicar als agents que volia interposar una denúncia perquè «he matat a la meva dona. Si vostès es dirigeixen al número 2 del carrer Portal Nou, al 4º -1ª trobaran el seu cos. Aquí teniu les claus». Els agents es van quedar sorpresos per la tranquil·litat amb què havia relatat els fets i van anar fins al pis per comprovar la veracitat de les seves paraules. Allí van trobar el cos de la doctora.

 

Aquest migdia s'ha fet un minut de silenci a les portes de l'Ajuntament de Terrassa | Cedida

 

Discussions i insults a casa

Tot i que no existia cap denúncia prèvia per maltractaments els veïns del matrimoni han explicat que sovint escoltaven crits i a ell insultar-la. Aquest era el dia a dia que es vivia dins les quatre parets del seu domicili. Unes agressions que havien augmentat aquests últims dies, ja que els dos fills del matrimoni, de 12 i 14 anys, estaven passant els mesos d’estiu a casa dels seus avis.

 

Al domicili familiar només quedaven Manel i Eva. Els veïns han assegurat al mitjà anteriorment citat, que fa dues setmanes es van escoltar crits durant gairebé una hora sencera i, la setmana passada, només se l’escoltava a ell que la insultava sense descans.

 

També et pot interessar...