Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del carrer Roger de Flor de Barcelona, situat a l'Eixample.

Una dona pareix enmig del carrer a l’Eixample de Barcelona

La parella estava caminant pel carrer Roger de Flor i van demanar ajuda a una patrulla de la Guàrdia Urbana

L'Eixample se situa, sorprenentment, al centre de la notícia. Aquest dimarts, sense anar més lluny, el cèntric districte barceloní ha estat l'escenari de dos successos dantescos: la troballa d'un cadàver esquarterat en una maleta i l'incendi d'un pis del carrer Rosselló. 

Ara, però, sembla que la successió de successos no s'atura aquí. I és que, segons ha publicat l'ACN, una dona va parir al carrer a l’Eixample de Barcelona el passat dimecres cap a les 19 hores. Dos agents de la Guàrdia Urbana la van ajudar a donar a llum. 

Una parella va demanar ajuda al carrer Roger de Flor

Una parella que es trobava pels volts de les 19.00 hores de la tarda al carrer Roger de Flor va demanar ajuda a una patrulla de la Guàrdia Urbana que era aleshores al lloc dels fets. La dona, de 36 anys, estava a punt de donar a llum. 

Els agents van trucar al Sistema d’Emergències Mèdiques, però abans que arribés l’ambulància la dona es va posar de part. Els agents, als quals se’ls va unir una altra patrulla, van preparar-se per assistir la dona i el nadó, situant-se al seu costat per auxiliar-la i garantint la seva seguretat. 

La nena es troba bé

El part va ser molt ràpid. El nadó, una nena, va néixer en perfecte estat de salut. Els agents la van tapar a ella i a la mare fins que va arribar l’ambulància.

Dilluns a la tarda, els agents que van actuar van anar a visitar la família per portar-los una fotografia del naixement de la seva filla. Tant la mare com el pare han agraït l’ajuda dels agents en un moment tan delicat.

L'Eixample, la vida i la mort

I és que darrerament hi ha passat de tot. Si dimecres passat ens hi trobavem la vida, amb el naixement d'un bebè (que es troba en perfecte estat), aquest dimarts al matí ens hem trobat amb una notícia macabre i estrident. 

I és que els Mossos d'Esquadra han localitzat una maleta amb un cadàver trossejat que es trobava en un contenidor de la mateixa Eixample. La troballa s'ha fet a la cantonada entre els carrers de Casanova i l'avinguda Roma. La policia catalana ha rebut l'avís cap a les 11.00 hores i l'aixecament del cos s'hauria produït cap a les 13.30 hores. 

Segons testimonis del succés, el que s'ha trobat ha estat un tors masculí i estaria dins d'una maleta, que a la vegada es trobava dins del contenidor.