El perfil de l'assassí de Cristina, la jove de 28 anys morta a mans de la seva exparella

Abdelaziz El Yechioui Ourzat, de 29 anys i d'origen marroquí, va apunyalar-la al seu domicili de Southampton i va intentar suïcidar-se posteriorment

Abdelaziz va assassinar la seva exparella, Cristina, al seu domicili de Southampton, a Anglaterra
Abdelaziz va assassinar la seva exparella, Cristina, al seu domicili de Southampton, a Anglaterra | Daily Mail

La identitat del presumpte assassí de Cristina Ortiz, de 28 anys, correspon a Abdelaziz El Yechioui Ourzat —conegut com a Abrasis Ourzat. L'home, un any més gran que la seva exparella, d'origen marroquí, està sota custòdia policial per haver-la matat a Southampton, Anglaterra. Segons explica 'El Caso', es coneixien de tota la vida i feia anys que eren parella. Així mateix, en començar l'estiu, van decidir anar al Regne Unit per motius laborals. Acabat l'estiu, la parella va trencar.

La reconstrucció dels fets indica que el passat 21 de setembre Ourzat va visitar la jove a casa seva, a la ciutat anglesa, i va apunyalar-la reiteradament causant la seva mort. Els agents que s'hi van personar van trobar-hi també l'assassí, ferit de gravetat perquè va intentar suïcidar-se. El jove va haver de ser ingressat a l'hospital i en rebre l'alta va quedar sota custòdia policial per sotmetre's a l'interrogatori, que va concloure amb l'acusació d'un delicte d'assassinat.

El perfil de l'assassí: no era una persona violenta

Abrasis Ourzat va néixer l'11 de març del 1990 a Barcelona. És fill de marroquins i té la nacionalitat espanyola. Ha sigut futbolista des de ben petit, sent part de la plantilla de diversos equips del Baix Llobregat, com ara la Unió Esportiva Sant Ildefons, on va militar fins als 17 exercint-hi també d'entrenador. Posteriorment va fitxar pel FC Sant Boià; no obstant això, no va deixar d'entrenar i formar-se com a tècnic mentre estudiava, fent vida amb Cristina, i treballava diàriament.

  

En complir els 18, Ourzat va marxar a França per fitxar per una categoria inferior de l'OGC Nice, un equip de la Ligue 1. Una lesió el va apartar de la vida professional esportiva i va haver de dedicar-se a una altra feina. Paral·lelament, la gent que el coneix assegura que no era una persona violenta; probablement hauria experimentat canvis sobtats i psicològics després de la ruptura que el podrien haver portat a assassinar la seva exparella.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari