Imatge d'un home detingut assegut en un cotxe dels Mossos d'Esquadra

Persecució a Barcelona per detenir un home que va agredir una dona en ple carrer

La Guàrdia Urbana ha arrestat l'home per un delicte de violència de gènere

Aquest dimecres,11 d’agost, a la tarda la Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut un jove. L'home ha estat acusat d'agredir presumptament a la seva exparella a ple carrer de la capital catalana. Així ha avançat aquesta informació el diari 'Tot Barcelona'. 

Segons el diari barceloní, els fets han passat a la cruïlla del carrer València amb Independència, al barri del Camp de l’Arpa del Clot, al districte de Sant Martí. Ha estat un vianant que es trobava allí mateix qui ha avisat d’una baralla a la Guàrdia Urbana de la ciutat.

Quan la policia de Barcelona ha arribat, la dona i l'home encara discutien. En aquell moment, ell ha fugit i ella ha explicat als agents del cos que el jove l'havia agredit. A més, la dona també ha mencionat que l'agressor havia amenaçat amb un ganivet al vianant, perquè aquest s'havia interposat entre els dos quan es barallaven.

Detingut per violència de gènere 

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha intentat perseguir l’home, però li han perdut la pista. Tot i això, han emès la descripció del sospitós a través de l’emissora policial. Així doncs, una patrulla del cos, gràcies a aquesta descripció, han pogut localitzar, identificar i arrestar el presumpte agressor. 

El diari 'Tot Barcelona' ha confirmat, consultant a la Guàrdia Urbana de la ciutat, que l’home ha estat detingut per un acte de violència de gènere

Onze lladres arrestats per diversos robatoris a Barcelona

El dimarts, 10 d'agost també hi va haver actes delictius a Barcelona. De fet, els Mossos d'Esquadra van detenir 11 persones per 6 robatoris amb violència i amenaces. En concret, els furts es van produir entre el 5 i 7 d'agost d'aquest any, principalment al districte de Ciutat Vella de la ciutat comtal.

Tots els arrestats van ingressar a presó. A més, 2 dels lladres detinguts tenien una ordre de recerca i crida.

El cos policial va arrestar als lladres mentre robaven. Els furts consistien a amenaçar i les víctimes amb armes blanques i colpejar-les per poder cometre el delicte. Tot i l'ensurt, cap de les persones afectades va resultar ferida greu.