Imatge d'un mosso d'esquadra vestit amb l'armilla anti-bales d'esquena.

Una persona rep un tret a una de les ciutats més poblades de Catalunya

L'home ferit de bala al braç va ser traslladat al Parc Taulí Hospital Universitari de Sabadell

Un home va ser ferit de bala a primera hora de la tarda a Sabadell. Els fets es van produir aquest diumenge, 25 de juliol. El ferit va ser traslladat al Parc Taulí Hospital Universitari.

El succés el va avançar 'Ràdio Sabadell', després d'haver consultat fons policials. Aquests van informar que no es temia per la vida de l'home que havia rebut un tret de bala al braç. No obstant això, va ser traslladat a l'hospital Parc Taulí.

Concretament, els fets van succeir a la plaça Garona, al carrer de la Pera, a les 16.00 hores de la tarda de diumenge. Els Mossos d'Esquadra van començar la investigació per esbrinar l'incident de les causes i l'autor dels fets.

Segons els veïns que l'emissora municipal va consultar, l'incident podria relacionar-se amb la propietat d'un immoble.

Diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil van desplaçar-se allí on es va produir el tret.

Una setmana tràgica per Sabadell

El dijous 22 de juliol es confirmava a Sabadell el setè assassinat masclista a Catalunya aquest 2021. Un home veí de Sabadell, acompanyat del seu advocat, va confessar l'assassinat de la seva parella a la comissaria dels Mossos d'Esquadra que hi ha al municipi.

Els Bombers ja havien entrat al domicili de la víctima perquè la seva cosina havia alertat que feia dies que no podia contactar amb ella. Tot i això, no van trobar cap indici de la dona.

Més tard, però, van trobar el cos de la víctima quan l'home va declarar haver-la matat. Segons RNE, l'autor dels fets va explicar que havia deixat el cos sense vida de la seva parella en un bagul.

Les institucions autonòmiques van rebutjar el feminicidi. Des de la Generalitat, la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge reiterava que l'acte era una «expressió de màxima barbàrie». La portaveu del Govern Patrícia Plaja afegia: «Com a institució no podem normalitzar aquesta violència».

L’Ajuntament de Sabadell, diverses entitats i la ciutadania de la població també van rebutjar amb contundència l’acte. De fet, es va convocar una concentració a la plaça Sant Roc de Sabadell per mostrar suport a les víctimes de gènere.