La policia, desbordada: 1.200 persones desallotjades en 5 festes il·legals a Catalunya

Una nit de dissabte molt moguda pels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona

Segons els organismes oficials, ens trobem en la recta final de la pandèmia. El desenvolupament de la campanya de vacunació contra la Covid-19 està permetent obrir algunes de les restriccions que han marcat el nostre dia a dia en els últims mesos. Alguns casos són el confinament comarcal, que ja és història, o la imminent obertura nocturna dels bars i restaurants. Tot i això, hi continua havent gent que, després de més d'un any de pandèmia i restriccions, decideix saltar-se algunes de les mesures encara vigents al nostre país. 

Estem parlant de les festes il·legals. Aquestes trobades no permeses, tot i estar prohibides, han estat una constant en els darrers mesos, sobretot durant els caps de setmana. Diumenge rere diumenge hem trobat exemples d'aquestes festes mitjançant els comunicats dels diferents cossos policials, siguin Mossos d'Esquadra o diferents policies locals.

Aquest cap de setmana, el primer del mes de maig, no ha estat una excepció. De fet, podríem dir que ha estat força destacat en aquest sentit. I és que, només la passada nit de dissabte, la Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB) ha desallotjat gairebé 1.200 persones en 5 festes il·legals o trobades no permeses al carrer a la capital catalana.

Un total de 1.199 persones desallotjades en cinc trobades o festes il·legals

Segons ha anunciat el cos policial de Barcelona, aquest dissabte s'ha desallotjat un total de 1.199 persones per fer 'botellons' al carrer o participar en festes il·legals en diversos locals de la capital de Catalunya. D'aquest total, 630 persones han estat desallotjades del carrer i 569 en festes il·legals. Aquestes s'han celebrat en dos locals de Barcelona.

Denunciades 23 persones en una celebració a Sant Feliu de Llobregat

Més enllà de la nit moguda a Barcelona, els Mossos d'Esquadra també van haver d'actuar en una celebració que s'estava duent a terme en un descampat de Sant Feliu de Llobregat, al Baix Llobregat, i que comptava amb la participació d'una trentena de persones. El cos policial català va rebre un avís pels voltants de les 23.40 hores, en el qual els alertava d'un nombrós grup de gent que consumia begudes alcohòliques i escoltava música en una zona aïllada del municipi. Després de presentar-s'hi, els Mossos van acabar denunciant 23 persones per incompliment de les mesures sanitàries per la Covid-19 i 6 per tinença de drogues.


Comentaris

envia el comentari