Els Bombers treballant en un foc en un càmping d'Espinelves

Dues persones ferides en un incendi de matinada en un càmping de Catalunya

Els Bombers també han treballat en un foc a Olià

Els Bombers de la Generalitat han treballat durant aquesta matinada i a primera hora del matí en dos focs en dues localitats de Catalunya. Un ha estat a Espinelves i l'altre a la localitat d'Olià.

El municipi d'Espinelves s'ha vist afectat per un foc que s'ha originat en un càmping de la localitat. En aquest s'ha hagut d'atendre dues persones a causa del foc, les quals han estat traslladades fins a l'hospital pel SEM.

D'altra banda, a Olià hi ha hagut un incendi en un habitatge, en concret, a la teulada. En conseqüència, també ha afectat una casa adossada, però no hi ha hagut persones ferides en conseqüència del foc. 

Dues persones ferides en l'incendi d'Espinelves

A dos quarts menys quatre minuts de les tres de la matinada, els Bombers han rebut l'avís d'un incendi a Espinelves. En concret, el foc s'ha originat en un càmping de la localitat de la comarca d'Osona.

El cos ha desplaçat fins a quatre dotacions per a fer les tasques d'extinció de l'incendi. El foc ha cremat completament una caravana que hi havia al càmping.

De resultes de les flames que afectaven aquest indret, dues persones han patit cremades de diversa consideració. Per aquest motiu, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han atès les persones ferides. A més, han sigut traslladades fins a la Vall d'Hebron de Barcelona per curar les ferides per les cremades.

Els afectats són una parella de mitjana edat: una dona de 58 anys que ha patit cremades al 80% del cos i un home de 64 anys, amb cremades al 7% del cos. El gos del matrimoni ha mort a conseqüència del foc.

Foc en un habitatge a Olià

A més de l'incendi d'Espinelves, els Bombers han actuat en un altre incendi al municipi d'Olià. El servei d'emergències ha rebut l'avís d'aquest foc a dos quarts menys tres minuts de les vuit del matí d'aquest dissabte.

Els Bombers de la Generalitat per a treballar en aquest incendi han enviat set dotacions. Les flames han agafat la teulada de l'habitatge i el cos ha fet tasques d'extinció a l'interior i a l'exterior de l'immoble.

Afortunadament, només hi ha hagut danys materials. El foc només ha afectat una de les cases adossades que hi havia a tocar de l'habitatge. Així mateix, no hi ha hagut persones afectades a causa del foc i del fum.