Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Tràgic final: Mor el ferit crític de dos trets a Sant Adrià de Besòs

La víctima és Valentín Moreno, condemnat per un crim a la Vila Olímpica l'any 2000

ACTUALITZACIÓ 19/11 a les 20.55 hores

Els Mossos d'Esquadra han confirmat la mort violenta de l'home, de 39 anys i nacionalitat espanyola, a Sant Adrià de Besòs. La víctima mortal, Valentín Moreno, era atacat amb una arma de foc en un carrer de la localitat, per motius que s'estan investigant. 

Després de patir ferides de gravetat, va ser traslladat a un centre hospitalari de Badalona, on ha mort aquest vespre, al voltant de les 20 hores. L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies dels fets.

NOTÍCIA 19/11 a les 15.30 hores

L'Àrea Metropolitana de Barcelona s'ha vist immersa en un nou tiroteig durant aquesta matinada de divendres. Els fets han succeït al carrer Tarragona de Sant Adrià de Besòs, on un home ha resultat ferit crític per les ferides per arma de foc. 

Els Mossos d'Esquadra estan investigant els fets que han succeït al llarg de la matinada. Segons informa Europa Press, des del cos policial no es descarta cap hipòtesi en aquest greu incident.

Tiroteig de matinada 

L'avís del tiroteig s'ha donat poc abans de la una de la matinada. S'informava d'una persona ferida després de rebre dos impactes de bala en aquesta zona de Sant Adrià de Besòs. 

Diverses dotacions policials s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han iniciat una investigació per esclarir els fets ocorreguts durant aquesta passada matinada. La víctima del tiroteig va ser traslladada pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) fins a l'hospital de Can Ruti, on està ingressat. 

Els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació per esclarir els fets al voltant d'aquest tiroteig a Sant Adrià de Besòs. Segons assenyala 'El País', la víctima hauria estat atacada per l'esquena per un ciclista, que li hauria disparat dos cops, un al cap. 

Valentín Moreno, la víctima del tiroteig

La víctima d'aquest atac en arma de foc és Valentín Moreno Gómez. Un individu que va ser condemnat l'any 2000 per un brutal assassinat d'un home a la Vila Olímpica. L'abril d'aquell any, un grup d'adolescents van colpejar fins a matar Javier Robledo Peña. 

Només tenien una missió: divertir-se. Tot va començar després del robatori d'una jaqueta i deixar-la al carrer. El primer que la va tocar, va ser la víctima de l'atac i la posterior mort. Per aquest motiu va ser condemnat a vuit anys d'internament en un centre de menors i tres de llibertat vigilada, ja que feia 18 anys i va ser jutjat per la llei del menor. 

Ara, amb 39 anys, Valentín ha estat atacat per l'esquena enmig del carrer Tarragona de Sant Adrià del Besòs. Un atac que l'ha portat fins a un estat crític, en conseqüència de dos trets, un d'ells al cap. 

Els Mossos d'Esquadra han iniciat la investigació per esclarir els fets que han portat a aquest brutal ataca a Valentín Moreno.