La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols assisteix una dona que pareix al portal de casa

Es va tallar la circulació del carrer per preservar la intimitat i quan va arribar l'ambulància el nen ja havia nascut

Un bebè i mare agafats de les mans
La mare va donar llum al portal de casa i els dos es troben en perfecte estat | Unsplash

Quatre agents de la Policia Municipal de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) van convertir-se el dimarts al migdia en les llevadores accidentals d'una dona embarassada de 38 anys que havia trencat aigües al portal de casa seva. Tot va anar molt ràpid i el nen va néixer al cap de poca estona d'arribar els agents a lloc.

Van tallar el carrer per preservar la intimitat de la mare

La policia va rebre l'avís el 19 de novembre a dos quarts d'una del migdia. Un cop allà, els agents van veure que la dona havia trencat aigües i sentia molt dolor. Van avisar l'ambulància i, com que les contraccions eren cada cop més seguides, van tallar la circulació de vehicles i vianants del carrer per preservar la seva intimitat i garantir la seguretat. Mentre un veí anava a buscar una cadira perquè la dona no podia estar dempeus, el nadó va néixer.

Els agents van col·locar el nen a sobre de la mare i es van buscar mantes per abrigar-los. L'ambulància va arribar nou minuts més tard de rebre l'avís i els sanitaris van constatar el bon estat de salut de la mare i el nadó i van felicitar els agents per la feina feta. A continuació, van traslladar mare i fill a l'Hospital de Palamós.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari