Foto d'uns agents de la Policia Nacional.

La policia investiga la mort d'una dona de 33 anys després d'una caiguda a Madrid

La principal hipòtesi se centra en un presumpte assassinat per violència de gènere

La Policia Nacional investiga el crim d'una dona que va caure morta al mig del carrer a Alcobendas com un possible assassinat per violència masclista. En concret, la víctima va rebre una forta empenta per la qual va caure de cop a terra. A causa de l'impacte, va patir un traumatisme cranioencefàlic.

Tot seguit, la dona, de 33 anys, va ser traslladada de gravetat a un centre hospitalari. Després d'estar diversos dies en coma, malauradament va acabar morint la setmana passada. I és que la víctima no va poder fer front a les lesions que havia patit a causa de l'impacte.

Després del que va passar, la policia va detenir a la seva exparella com a principal sospitós. Ara, a l'home se l'acusa d?'n delicte d'homicidi en grau de temptativa. Tanmateix, el cas està en fase d'instrucció i la investigació continua oberta.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Podria ser un crim masclista

Els fets van ocórrer la matinada del 3 de març passat. Al voltant de les 03.00 del matí, la víctima va rebre un fort impacte mentre transitava per la via pública a Alcobendas, lloc on residia. Allà mateix va haver de ser atesa pels serveis d'emergències, que van decidir traslladar-la a l'hospital davant de la gravetat de la lesió.

Després de morir, els agents van detenir la seva exparella per un delicte d'homicidi en grau de temptativa, ja que el moment ella seguia amb vida. Un cop detingut, l'home va passar a disposició judicial, i el jutge va decidir posar-lo en llibertat, encara que amb mesures cautelars.

De moment es desconeixen més detencions. No obstant això, la investigació del succés continua i està en mans del Grup V d'Homicidis de la Policia Judicial de Madrid. A més a més, el procediment encara es manté en fase d'instrucció, per la qual cosa encara s'ignoren les causes oficials del que ha passat.

Alhora, el jutge ha decretat secret de les actuacions per no intercedir a la investigació. Per la seva banda, la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere, informava aquest dilluns a través de Twitter que es trobaven demanant dades sobre aquest presumpte assassinat. Al text, la institució ha declarat que si es confirmés aquest succés el nombre de dones assassinades per violència de gènere aquest any, pujaria a 11 víctimes.