Set policies de Terrassa, ferits després de ser agredits per dos homes

Estaven en plena actuació policial quan els dos individus que havien de detenir van oposar resistència i els van agredir

Imatge del vehicle després de xocar contra el cotxe policial i altres vehicles
Imatge del vehicle després de xocar contra el cotxe policial i altres vehicles | SPL-CME

Durant la matinada d’aquest dilluns, set agents de la Policia Municipal de Terrassa van resultar ferits de diversa consideració després de ser agredits per dos homes en una actuació policial. Cal mencionar que un d’ells, abans ja els havia intentat atropellar.

El succés es va iniciar de matinada quan els agents van rebre l’avís que un individu s’estava barallant a un bar. Segons la informació proporcionada, l’home hauria agafat després el cotxe juntament amb un amic. Pel que sembla va conduir en estat d’embriaguesa, sense carnet -ja li havia estat retirat per ordre judicial- i amb un cotxe que no tenia assegurança.

Va intentar atropellar els agents i els va agredir

Amb el seu cotxe va fer l’intent d’atropellar alguns dels agents que s’havien desplaçat fins al lloc i que intentaven detenir-lo, no ho va aconseguir però va acabar xocant el vehicle violentament contra un cotxe de la policia i altres turismes que es trobaven estacionats a la zona.

  

Després d’aquests fets va sortir del vehicle però quan els agents de la Policia Local de Terrassa el van intentar detenir, ell i el seu acompanyant van oposar resistència i van arribar, fins i tot, a agredir els policies.

La cosa, però, no va acabar aquí. Un cop detinguts i ja dintre del cotxe policial, l’home que havia conduït el vehicle begut va trencar la porta d’un vehicle de la policia i agredir els agents de nou. En total, com a conseqüència de totes les agressions mencionades, set policies van resultar ferits i es van haver de traslladar a un hospital d’urgències.

Des del SPL-CME ja han lamentat que sigui una cosa habitual que es produeixin agressions als policies i esperen que l'Ajuntament de Terrassa «es personi com a acusació particular per defensar els seus treballadors de les agressions que reben setmanalment».


Comentaris

envia el comentari