Imatge de dos agents dels Mossos d'Esquadra al carrer de Ponent de la Mina

Els Mossos busquen un perillós pres a Catalunya que s'ha escapat aquesta nit

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per localitzar el fugitiu

Els Mossos d'Esquadra busquen un intern del Centre Penitenciari de Lledoners que la passada nit es va escapar de l'Hospital Joan de Déu de Terrassa. Segons ha explicat el digital 'El Caso', el pres, de nacionalitat marroquina, va aprofitar el trasllat al centre sanitari per ser visitat per un metge per fugir. Els fets, segons el citat mitjà, es van produir al voltant de les deu de la nit.

El fugitiu, segons fonts policials consultades pel digital 'El Caso', portava un braç enguixat i anava sense samarreta. En aquest sentit, va fugir corrents dels agents dels Mossos d'Esquadra que l'havien traslladat a l'hospital. El citat mitjà ha identificat l'intern com a Hamza Nali, considerat com a perillós. En aquest sentit, no ha transcendit quin tipus de pres era ni per quins delictes estava a la presó.

La policia catalana obre una investigació per esclarir els fets

Ahir a la nit, després de confirmar-se la fugida, es va donar la veu d'alarma a totes les patrulles dels Mossos, així com a altres cossos de seguretat, com les policials locals. En aquest sentit, la policia catalana ha obert una investigació per tal d'esbrinar com es van produir els fets i com va poder escapar. Els agents intenten esbrinar si va ser una fugida planejada i si va comptar amb ajuda.

El digital 'El Caso' ha assenyalat que els Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi que el pres va ser recollit per un vehicle que va marxar en direcció al Baix Llobregat, on resideix la majoria de persones de l'entorn del fugitiu. En aquest sentit, la policia catalana ha alertat que els col·laboradors de l'intern que s'ha escapat podrien anar armats.

Un cas el passat mes d'abril a Quatre Camins

El passat mes d'abril, es va produir un cas similar a la presó de Quatre Camins, a la Roca del Vallès. Llavors, un pres va aprofitar una activitat programada fora del centre penitenciari per escapar-se.

L'intern, que complia pena de presó per un delicte d'homicidi, va marxar en direcció al municipi de Granollers. L'endemà, però, el fugitiu va tornar a la presó de Quatre Camins, acompanyat del seu germà.