Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mossos d'Esquadra en arxiu

Presó per a l'acusat de ruixar amb àcid la seva exparella i la filla de 5 anys a l'Empordà

Les víctimes van patir cremades considerables arran de l'atac

Mossos d'Esquadra en arxiu
L'acusat de llançar sosa càustica a la seva exparella ha quedat en presó provisional  | Mossos d'Esquadra

El Jutjat d'Instrucció 3 de Sant Feliu de Guíxols, a la comarca del  Baix Empordà, amb competències en violència masclista, ha acordat aquest dijous presó provisional per a l'home detingut per ruixar amb  sosa càustica a la seva exparella i a la filla  d'ella, de cinc anys.

  

El  Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha explicat en un comunicat que la causa està oberta per un delicte de  lesions i es manté l'ordre de protecció per a la dona i la seva filla. L'home va ser  detingut el dimecres a Sant Feliu de Guíxols i els Mossos d'Esquadra el van denunciar per dos delictes de lesions, maltractament en l'àmbit de la llar i amenaces.

El detingut va fugir després de cremar-les

La mare i la nena van patir cremades  a la cara i les van traslladar a l'hospital Vall d'Hebron. La dona va ser ingressada amb cremades molt greus mentre que la menor, de 5 anys, va patir lesions de poca intensitat. L'agressor  va fugir i el jutjat d'instrucció 3 de la localitat, amb competència en matèria de violència sobre la dona, va ordenar la detenció de l'home i va acordar una ordre de protecció a les víctimes  mentre se segueix el procediment.

  

detingutBaix Empordàpresó sense fiança

  

  

TSJCdenúncies creuadescoaccions