Presó per entrar en habitatges i reventar vehicles al Baix Empordà

El multireincident, a qui ja se l'havia arrestat de manera reiterada, actuava a Sant Feliu de Guíxols i provocava nombroses destrosses abans de robar

GUB
El lladre era un vell conegut de la policia, que ja l'havia detingut 16 cops | Catalunya Diari

El jutjat ha enviat a presó un lladre molt actiu que es dedicava a entrar en habitatges i rebentar vehicles a Sant Feliu de Guíxols(Baix Empordà). El multireincident, que té 38 anys, vivia en una casa ocupada i havia establert el seu radi d'acció pels voltants d'aquest habitatge. Quan cometia els robatoris, solia provocar nombroses destrosses als immobles on entrava i s'enduia tot allò que podia, des d'objectes petits a canonades d'aigua.

Els Mossos el relacionen amb sis robatoris (cinc a habitatges i un a l'interior de vehicle) comesos tan sols amb deu dies de diferència, entre el 13 i el 23 de novembre. Aquesta no és la primera vegada que se l'arrestava. De fet, en els dos últims anys ja acumulava fins a setze detencions. Però a diferència de les altres, en què quedava en llibertat provisional, aquest cop el jutjat l'ha empresonat.

Sis robatoris en deu dies

Entre els dies 13 i 23 de novembre, Sant Feliu de Guíxols va viure un degoteig constant de robatoris. N'hi va haver cinc a habitatges d'una mateixa zona, als quals se n'hi va sumar un altre a interior de vehicle. Es va cometre el dia 18 i el lladre, en aquest cas, va rebentar un cotxe aparcat al port i es va endur tot el que va trobar a l'interior.

La unitat d'investigació dels Mossos va descobrir que tots els robatoris a habitatge seguien un mateix patró. Tots els immobles estaven concentrats en una mateixa zona de Sant Feliu i el lladre, a l'hora d'entrar-hi a robar, provocava nombroses destrosses, A més, un cop a dins, s'enduia tot allò de valor que trobava (des d'objectes petits fins a canonades d'aigua).

  

Els agents van anar estrenyent el cercle fins a descobrir qui hi havia al darrere de tots aquests robatoris. Es tracta d'un multireincident, que té 38 anys, i que viu en una casa ocupada dins el perímetre on es van cometre tots els robatoris a domicili.

Setze detencions en dos anys

El lladre ja és un vell conegut de la policia, perquè en els últims dos anys se l'havia arribat a detenir fins a setze vegades. I amb aquesta, ja en van disset. Els Mossos d'Esquadra el van localitzar i detenir el 27 de novembre i l'endemà va passar a disposició judicial.

Fins ara, tot i les nombroses detencions, el jutjat el deixava sempre en llibertat provisional. Però aquesta vegada, l'ha enviat a presó. Des de feia mig any, els robatoris a domicili, i sobretot a interior de vehicle, s'havien incrementat de manera exponencial a Sant Feliu de Guíxols. Però després que aquest multireincident ja es trobi entre reixes, aquests delictes han disminuït de manera significativa al municipi.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari