Presó provisional pel presumpte assassí de la seva dona a Terrassa

El jutge ha acordat presó provisional sense fiança i una ordre d'allunyament de les filles
detingut
Presó provisional pel presumpte assassí de la seva dona a Terrassa | Policia Local Vilanova

El Jutjat de violència sobre la dona de Terrassa ha declarat presó provisional comunicada i sense fiança pel presumpte assassí de la seva dona, la Dra. Abad, a Terrassa. L'home, aquest dimecres, es va entregar a la policia i va confessar haver matat la seva parella a sang freda.

 

L'acusat ha estat citat com a investigat per un delicte d'homicidi, però no ha declarat

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el magistrat havia citat el detingut aquest divendres per un presumpte delicte d'homicidi i en condició d'investigat. L'acusat s'ha acollit al dret de no declarar i el jutjat ha acordat l'ingrés a presó de forma provisional. A més, com a mesura cautelar, s'ha establert una ordre d'allunyament del detingut respecte les filles que tenia amb la víctima. 

 

Les filles, de 12 i 14 anys, no eren a casa en el moment del crim, ja que passaven els mesos d'estiu amb els avis. Des que les filles no eren a casa, els veïns de la família asseguren que havien augmentat les discussions i els insults per part del marit a la seva dona. Després de setmanes de discussions, el dia 24 de juliol, per motius desconeguts, el marit va assassinar presumptament la seva dona a ganivetades i la va degollar amb unes estisores.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari