Blanca Fernández

Els primers resultats de l'autòpsia no poden confirmar que sigui el cos de Blanca Fernández Ochoa

El forenses es troben a l'espera de les proves d'ADN que confirmin l'identitat del cadàver

Els metges forenses de l'Institut Anatòmic Forense de Madrid que ha començat avui l'autòpsia del cadàver trobat ahir al 'Pico de la Peñota', no han pogut confirmar que el cos sigui de Blanca Fernández Ochoa, segons informen fonts de 'La Vanguardia'.

Elevat estat de descomposició

Lamentablement el cos es troba en un elevat estat de descomposició, motiu per al qual ha  impedit que es realitzi una identificació  mitjançant les empremtes dactilars. Així doncs, els forenses estan a l'espera dels resultats del test d'ADN per verificar, de forma irrefutable que el cadàver pertany a l'esportista, tal com ha sol·licitat el titular del jutjat d'instrucció número 5 de Collado Villalva de Madrid.

El cadàver va ser trobat per un agent de la Guàrdia Civil i el seu gos, fora de servei, al 'Pico de la Peñota' i estava en avançat estat de descomposició degut a les elevades temperatures i que hauria mort feia entre una setmana i deu dies. Els investigadors no descarten que hagués perdut la vida el mateix dia, 24 d'agost, en què Blanca Fernáncez Ochoa va desaparèixer.

Va ser la germana de Blanca qui va identificar el cos per la roba, la motxilla i un petit tatuatge que tenia l'esportista olímpica. A més, a la motxilla hi havia un tiquet que coincideix amb la compra que va fer Blanca en un supermercat de Pozuelo de Alarcón el passat 24 d'agost. Tanmateix, encara resta esperar la confirmació oficial per part del forense. 

També et pot interessar...