rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Els quatre alliberats per la violació múltiple a Bilbao celebren la seva llibertat

El jutge va decidir deixar en llibertat a quatre dels sis acusats i enviar a presó als altres dos
Tres dels detinguts parlen amb els mitjans | Twitter (@lopedevegac)

 

Els quatre detinguts per violació múltiple a una jove de 18 anys a Bilbao que han estat posats en llibertat, s'han mostrat obertament feliços davant els mitjans després d'abandonar els Jutjats. Els altres dos joves detinguts seguiran a la presó, després que la víctima els reconegués, a un d'ells per un tatuatge.

 

Els joves, algerians d'entre 18 i 36 anys, han abandonat els Jutjats eufòrics i expressant-se amb dificultats, «Llibertat! Algèria. No problemes amb les noies... no 'follem' agressius. Parlem amb ella i si no, no 'folla'» asseguren davant de les càmeres d'alguns mitjans que es trobaven en la zona. Els quatre nois van acudir-hi per complir amb l'ordre de presentar-se cada dia a dependències judicials.

 

 

«Llibertat! Haixix, droga no dolenta. Bona festa, adéu»

Mentre mostraven un porro a les càmeres i el document que demostrava que ja havien firmat en els Jutjats, s'acomiadaven de la premsa cridant en castellà i basc, expressant-se amb dificultat «Llibertat! Haixix, droga no dolenta. Bona festa, adéu» mentre fumaven un cigarret d'haixix. Diverses associacions veïnals de Bilbao s'han mostrat en contra de la decisió del jutge i denuncien que si els alliberats van ser partícips de la violació, «han de tenir el mateix destí», ja que els altres dos es troben a la presó.

 

 

Els fets van tenir lloc el passat dijous

Els fets es remunten a la nit del passat dijous. Diverses fonts assenyalen que la víctima havia quedat amb un dels presumptes violadors a través de les xarxes socials, en el Parc Etxebarria. Segons el relat de la víctima, en un moment es va sentir observada i va intentar fugir de l'espai, espantada. Els presumptes agressors la van interceptar i amenaçar amb una pistola, que la policia creu que era falsa. Posteriorment la van violar en grup.

 

La jove va acudir a l'Hospital de Basurto acompanyada de la seva mare, després de la presumpta violació. En el centre sanitari van activar el protocol establert per aquests casos. La Policia Municipal i l'Ertzaintza van detenir els sis presumptes agressors gràcies a les descripcions de la víctima, la matinada del divendres en el mateix lloc dels fets.

 

També et pot interessar...

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris