rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Sis homes detinguts per la seva implicació en una violació grupal a Bilbao

La víctima és una jove de 18 anys
Detinguts sis homes per la seva implicació en una violació grupal   | Cedida

 

Agents de l'Ertzaintza han arrestat a Bilbao sis homes per la seva presumpta relació amb la violació múltiple a una dona de 18 anys que de matinada ha estat atesa en un centre hospitalari. Segons ha informat el departament basc de Seguretat, responsables de l'hospital han avisat al jutjat de l'arribada a mitjanit d'una dona ferida que deia haver patit una agressió sexual grupal.

 

La recerca de l'Ertzaintza, en col·laboració amb la policia municipal de Bilbao, ha permès localitzar i arrestar de matinada a sis homes amb edats entre els 18 i els 36 anys per la seva presumpta implicació en aquesta violació. L'agressió s'ha produït al Parc d'Extebarria.

 

També et pot interessar...

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris
Daniel L. S.
Els presumptes violadors són algerians. Los presuntos violadores son argelinos. https://casoaislado.com/la-ertzaintza-detiene-a-seis-posibles-argelinos-por-una-agresion-sexual-en-grupo-en-bilbao/
Daniel L. S.
Cotejando mas medios informativos, llego a la conclusión que no está tan clara la procedencia de los presuntos agresores sexuales. Además, y por desgracia, criminales agresores sexuales los hay de todas las naciones, incluidos españoles.. Y todos ellos merecen la peor y mas duradera pena.