Ohio

Les imatges del segon tiroteig que s'ha produït als Estats Units en poques hores

La policia ha difós les imatges que van captar diverses càmeres de seguretat en el moment del tiroteig

La policia de la ciutat de Dayton (Ohio, EUA) ha difós en les passades hores noves imatges del tiroteig massiu que ha colpejat la ciutat. L'autor dels fets va ser Connor Betts, un jove blanc de 24 anys, el qual va atemptar en una zona d'oci, de manera que  va deixar 10 morts  – entre els quals s'hi troben la seva germana i el xicot d'aquesta – i 27 ferits.

Per sort per a la resta de testimonis, la policia va poder batre al pistoler en menys d'un minut després que iniciés el tiroteig. Tal com es pot veure en les imatges, molta de la gent que es trobava a la zona va haver de fugir. També es pot veure durant un moment a Betts amb el fusell que li va permetre dur a terme la massacre, i els dos policies que patrullaven per la zona, que el van enxampar i matar.

Segons ha pogut informar la policia, els agents que es van enfrontar a Betts van poder observar com duia una armilla antibales, protectors d'orelles i una màscara. Tan sols 20 segons després de veure'l passar va començar el tiroteig i en només 10 segons més, els agents van arribar al lloc dels fets, on van començar a disparar al terrorista.

La policia no coneix encara els motius

El cap dels agents de policia ha volgut apuntar que si Betts hagués aconseguit entrar al bar que tenia com a objectiu, la matança que es va produir hauria estat molt pitjor. Tot i que la investigació encara segueix en peu,  la policia no ha volgut donar detalls  del que tenen de moment: «Encara estem al principi de la investigació. Qualsevol apunt sobre els motius seria irresponsable. No tenim suficient informació per a contestar la pregunta que tots volem conèixer: Per què?».

Segon tiroteig en poques hores: a El Paso van morir 20 persones

Aquest tiroteig es va produir hores després del que van lamentar a El Paso, a Texas. En aquest cas,20 persones van morir i 26 van resultar ferides, 9 de les quals en estat crític, en un centre comercial Walmart. La policia va detenir una persona relacionada amb els fets, la qual asseguren va començar a disparar de forma indiscriminada amb un fusell d'assalt AK-47.

També et pot interessar...