Carrer Guifré, Badalona

Quatre obrers ferits en ensorrar-se un edifici a Catalunya

Sis dotacions dels Bombers de la Generalitat es van desplaçar fins al lloc dels fets

Quatre obrers han resultat ferits en esfondrar-se un edifici en construcció del carrer Guifré de Badalona. L'avís dels fets va tenir lloc al voltant de les 19:25 hores d'aquest dijous passat. Diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar fins a la zona on es va produir el succés.

Quatre persones han resultat ferides en l'esfondrament parcial d'un edifici de nova construcció que ha tingut lloc aquest dijous, cap a dos quarts de vuit del vespre, al carrer de Guifré de Badalona, cantonada amb el carrer Ponent. Segons avança La Vanguardia, els quatre ferits estaven treballant en l'habitatge afectat. 

Segons han explicat els Bombers de la Generalitat, que van enviar sis dotacions a l'indret, els afectats estaven posant formigó a la tercera planta quan per causes que es desconeixen es va ensorrar el forjat. Posteriorment, van ser evacuats a una zona segura.

El cos d'emergències ha explicat que dos dels afectats van ser donats d'alta al mateix indret, i que els altres dos van ser traslladats a l'hospital Can Ruti de Barcelona.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

S'ensorra un edifici a Sitges

Un edifici de dues plantes es va ensorrar aquest dimecres passat a Sitges sense deixar ferits. Segons l'Ajuntament, hi havia quatre persones dins de la casa que van poder evacuar abans de l'esfondrament. Els Bombers van rebre l'avís a les 15:21 hores i van treballar amb 15 dotacions.

El cos d'emergències va assenyalar que l'edifici ensorrat és contigu a unes obres a l'avinguda Artur Carbonell. «Les primes informacions indiquen que no hi hauria ningú, però l'estem revisant per confirmar-ho», assenyala el cos de Bombers en una piulada.

«Estem treballant en l'ensorrament d'un edifici de 2 plantes contigu a unes obres a l'av. Artur Carbonell de Sitges. Tots els operaris estan fora i les primes informacions indiquen que no hi hauria ningú, però l'estem revisant per confirmar-ho. Activades 15 dotacions dels Bombers de la Generalitat». 

«No hi ha persones atrapades en aquest esfondrament. Després d'inspeccionar la zona amb els Mossos d'Esquadra, el Grup Caní de Recerca (GRCR) ens retirem del servei».

Segons va poder saber l'ACN, es tractava d'un edifici antic . A més dels Bombers, també s'hi va desplaçar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per prevenció. Les obres tenien lloc en un solar buit on estava previst fer un nou bloc. Anteriorment al solar hi havia l'antiga Casa Julian, que havien tirat a terra.