Queda amb un home per una aplicació de cites a Barcelona i aquest li acaba robant

L’home se’n va endur una bossa de mà Louis Vuitton i un rellotge valorat en 65.000 euros

Mossos
La dona es va adonar que li havien robat objectes de valor i va decidir trucar als Mossos d'Esquadra | Twitter (@mossos)

El passat dissabte 18 de maig, una dona allotjada a Barcelona va ser robada per un noi de 27 anys amb qui estava tenint una cita. Més concretament, la dona, que s’allotjava en un hotel de la ciutat comtal va contactar a través d’una aplicació de cites amb un jove de 27 anys. Junts van quedar a l’establiment i van marxar a fer unes copes, tal com informa ‘El Periódico’.

Després van sortir de festa, moment en què ell va aprofitar per robar-li la targeta de l’hotel. Passada una estona, l’home es va excusar dient que marxava cap a casa i ella va decidir quedar-se a la festa. Quatre hores més tard, quan la dona va tornar a l’hotel, es va adonar que no duia la targeta i quan va aconseguir un duplicat per entrar es va adonar que li havien robat.

La víctima va decidir trucar als Mossos d’Esquadra per denunciar que la seva cita li havia robat una bossa de mà Louis Vuitton i un rellotge valorat en 65.000 euros. Els agents van poder localitzar a l’individu gràcies a les dades personals que havia facilitat a l’aplicació de cites. Els agents van recuperar els objectes robats i van detenir l’home.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari