Sense rastre de Tamara, la jove desapareguda a Vilanova i la Geltrú des de fa un mes

La noia va desaparèixer el passat 26 d'octubre

Tamara de Castro Moreno, veïna de 20 anys de Vilanova i la Geltrú que ha desaparegut.
Tamara de Castro Moreno, la veïna de 20 anys de Vilanova i la Geltrú que ha desaparegut | Guàrdia Civil

Fa dues setmanes, la Guàrdia Civil demanava ajuda per localitzar a Tamara de Castro Moreno, una noia de 20 anys, veïna de Vilanova i la Geltrú, desapareguda des del passat 26 d'octubre. La jove va desaparèixer a la capital del Garraf, on hi vivia amb la seva parella, Alexander, des de feia tres anys. Els seus pares viuen a València i mantenien contacte telefònic diari amb la jove Tamara, però des del 26 d'octubre tampoc no han rebut cap trucada de la jove.

Alexander, la parella de la jove, explicava a 'El Cierre Digital' que desconeixia les circumstàncies per les quals es pot haver produït la desaparició de Tamara, però va donar noves dades sobre la darrera vegada que la va veure: duia a sobre un telèfon mòbil, el seu DNI i 50 euros en metàl·lic. Un mes després, la noia continua desapareguda i la seva parella torna a fer un crit d'ajuda a la població. En declaracions a 'El Periódico' assenyala que «la seva roba, les sabatilles favorites, les pastilles per l'al·lèrgia i la targeta sanitària» continuen a l'habitació. 

De fet, el noi va ser l'última persona que va veure i va parlar amb Tamara abans de la seva estranya desaparició. Alexander explica que va sortir a les 8.30 hores de casa per anar a treballar i la noia es va quedar a casa. Mitja hora després va tornar per recollir uns materials d'electricista i ja no hi era. «Ella no sortia gairebé mai sola, es quedava al pis estudiant per aconseguir el carnet de conduir, parlant per telèfon amb la seva mare, amb qui parlava diàriament», relata. 

Alexandre assenyala que no creu que Tamara hagi «marxat voluntàriament». Tot i això, va trobar una nota que va entregar als Mossos d'Esquadra on deia: «Marxo, no vull que em busqueu ni res. No estic bé. I si els meus pares diuen quelcom, els hi dius que si ho volen bé i si no, jo no sóc res ja per ells, com el meu pare deia. No vull que us preocupeu, estaré bé». En aquest sentit, el noi defensa que eren feliços i que tenien plans de futur.

 

«No hem discutit ni una vegada»

La parella de la noia explica que es van conèixer fa tres anys a través de Facebook i que la noia va anar a viure amb ell. Des de llavors «no hem discutit ni una vegada» i assenyala que la tractava «com una reina», «no li faltava res». Assenyala que ha aportat diverses cartes d'amor com a proves als Mossos d'Esquadra per demostrar que eren feliços malgrat reconèixer que «si ha conegut algú i no vol tornar, que no torni». 

Després de la desaparició, Alexander apunta que potser hi ha algú. «Ella navegava molt per les xarxes socials, jo d'això no controlo molt, però potser va conèixer a una persona que l'ha pogut manipular. O potser a través de la Playstation, perquè jugava sovint amb gent que coneixia per internet». Per tot plegat, els pares tampoc se'n fan creus i creuen que la noia ha marxat per algun motiu, sinó els hi hagués dit alguna cosa.


Comentaris

envia el comentari