Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Montaje con fotos del fallecido

Raúl, el jove mort amb 17 anys que deixa tot un equip de futbol enfonsat

El jove porter del club esportiu Español del Alquián va morir en un accident de moto

El món del futbol d'Almeria i de tota la província andalusa està de dol. El club esportiu Español del Alquián acaba de tenir una pèrdua, després de confirmar-se la mort de Raúl Martínez Capel. Era el porter i tenia 17 anys. 

El jugador va morir dissabte després de patir un accident de trànsit el dia anterior, divendres. Raúl anava en moto quan va patir un xoc contra un altre cotxe en una cruïlla. L'accident va ser mortal i el jove no va poder superar el brutal impacte que va rebre.

La col·lisió va tenir lloc a les 22.00 hores, mentre Raúl i un amic es desplaçaven en la mateixa moto. Els joves van xocar contra un cotxe a la cruïlla entre la Carretera de Ronda i el carrer Altamira. El jove porter va ser traslladat immediatament a l'Hospital Torrecárdenas, on va morir.

L'impacte va ser tan fort que el jove va sortir volant diversos metres. Això li va provocar diverses lesions i ferides que gairebé el maten al moment. Un cop a l'hospital, el van deixar en coma induït. 

Foto del difunt amb altres companys
Raúl Martínez, mort en un accident de trànsit a 17 anys | Cedida

Malgrat tots els intents per salvar-li la vida, no va poder superar la gravetat de les lesions i va acabar perdent la vida.

El jove que acompanyava Raúl també va patir greus danys, però encara continua amb vida. Actualment es troba a l'UCI i lluita per sobreviure.

Un club trencat per la pèrdua de Raúl Martínez

El mateix dissabte, el cos de Raúl va ser traslladat al tanatori Sol de Portocarrero. Allí va rebre l'escalf de la seva família, dels seus companys d'equip i membres de la directiva i equip tècnic del club de l'Alquián.

Raúl Martínez formava part de la plantilla del Juvenil A de l'Alquián, on havia arribat aquesta temporada, encara que vivia amb la seva família a Huércal d'Almeria.

El club ha volgut emetre un comunicat emotiu per acomiadar el jove jugador. Unes paraules que reflecteixen l'afecte que sentien pel porter de l'equip almerienc.

Foto de l'equip de futbol
Equip Juvenil A del CD Espanyol d'Alquià | Cedida

«Des del nostre club, amb el nostre president Pedro Soler al capdavant, enviem el nostre més sincer condol a la família i familiars. Va arribar aquesta temporada per defensar els nostres colors i, fins i tot, ha debutar amb l'equip sènior gràcies al seu gran treball i dedicació», començava el comunicat.

«Descansa en pau, Raúl, sempre al nostre cor». El club almerienc va suspendre tots els partits del cap de setmana passat. Un d'ells era el del Juvenil A, on Raúl havia de jugar el diumenge a Vícar.

Així recorden el jove porter

El jove jugador de l'Español del Alquián era molt conegut i estimat. Pepe Guirado, futbolista veterà, també li ha dedicat unes paraules.

«Acabem d'arribar del tanatori i això no es pot assimilar, sobretot per a la família. Va ser un accident de moto, Raúl anava de paquet. Va caure de cap i aquest dissabte al matí va morir», deia al 'Carrusel Esportivo' de la Cadena SER.

Durant l'emissió de ràdio, Guirado s'ha emocionat recordant el porter Raúl Martínez Capel, que jugava al juvenil de l'Español del Alquián. El cor del director esportiu del club està trencat, com el de la resta de la família del club periquito.

Pepe Guirado, un home exemplar i molt estimat per la gran família del club, ha recordat que «Raúl Martínez Capel era una gran persona. Era bo i molt agraït sempre. Un xaval de Los Molinos, molt estimat», ha confessat en ple directe.