Dos agents de la Policia Nacional treballant en una investigació

Busquen un pederasta que va endur-se una nena de 6 anys a Espanya

Els fets han passat al municipi valencià de Torrent

Els veïns del municipi valencià de Torrent estan atemorits davant la possibilitat que un pederasta estigui campant al seu aire per la localitat. Totes les alarmes van saltar la tarda del divendres passat, quan una nena de 6 anys va ser abordada al mig del carrer per un presumpte pederasta que encara no ha sigut identificat.

Segons informa el diari 'Levante. El mercantil valenciano', la petita va ser enganyada i raptada per un home adult que hauria abusat sexualment d'ella després d'endur-se-la al seu domicili.

La denúncia interposada per la família, que es va adonar ràpidament de l'absència de la menor, ha obert una investigació policial que té com a objectiu identificar i processar el subjecte.

La Policia investiga un presumpte abús sexual a una menor de 6 anys a València

Els Agents de la Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM) de la Policia Nacional estan sent els encarregats d'investigar aquest presumpte delicte d'abusos sexuals.

Els fets van ocórrer divendres passat al voltant de les 19.00 de la tarda. En aquest moment, la petita de 6 anys es trobava jugant a la porta de la botiga en la qual treballa la seva mare.

Dos agents i un vehicle de la Policia Nacional
La Policia Nacional està treballant per identificar el presumpte pederasta. | Europa Press

Concretament, es tracta d'un locutori ubicat en un baix comercial a peu de carrer. De fet, es tracta d'un establiment molt cèntric al qual s'accedeix per un carrer habitualment transitat, encara que la direcció exacta ha estat omesa pel 'Levante-EMV' per protegir l'anonimat de la menor.

Fins a aquest punt es van desplaçar diverses patrulles de la Policia Local de Torrent i de la Policia Nacional minuts abans de les 19.30 de la tarda. Els agents havien estat alertats per la trucada d'auxili de la mare de la menor, molt preocupada després de la desaparició de la seva filla.

Mentre feia les seves tasques a l'interior del comerç, la dona va perdre de vista a la seva petita. Tot va passar ràpidament i en un període de temps d'aproximadament mitja hora. De fet, quan els agents van arribar al lloc dels fets la nena ja es trobava al costat dels seus pares a la porta del locutori.

Un presumpte pederasta li va oferir deu euros i va endur-se-la a un domicili proper

Un cop desplaçats al lloc, els agents van poder parlar amb la nena i van comprovar de primera mà la seva versió del qual va passar després de la seva desaparició. Tal com ha explicat la menor, un home adult li va oferir un bitllet de deu euros a canvi d'acompanyar-lo a un habitatge pròxim.

Innocentment, la petita va acceptar la proposta i es va desplaçar fins al domicili del desconegut, on hauria estat sotmesa a tocaments per part del presumpte pederasta. Es calcula que la nena va poder haver estat amb l'home durant aproximadament mitja hora.

Immediatament, la menor va ser traslladada a un centre hospitalari on va ser explorada per un metge forense que va confirmar l'existència de lesions compatibles amb un abús sexual.

Primer pla d'un cordó policial
Primer pla d'un cordó policial | GTRES

Després d'aquesta primera valoració mèdica, els agents de la policia científica han pres mostres biològiques per intentar identificar l'autor d'aquest presumpte delicte. A més, els agents de la UFAM han acompanyat la menor per intentar traçar el recorregut que va fer amb el desconegut i trobar la ubicació del seu domicili.

Segons la descripció física oferta per la mateixa víctima, el presumpte pederasta és un home amb barba i cabell gris, prim i amb un tatuatge al braç.

En cas de ser detingut, el presumpte autor dels fets podria enfrontar-se a una pena de presó de dos a sis anys, ja que varia en funció del tipus de delicte. És a dir, quan l'atac es produeix amb violència o intimidació, la pena s'agreuja fins a considerar-se agressió sexual.