Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Reda i Faddi.

Reda, Faddi i Alicia, els tres amics morts junts a Mallorca: 18, 21 i 22 anys

Els veïns recorden les tres víctimes de l'accident de dissabte a Palma de Mallorca

Dissabte passat, tres amics d'entre 18 i 22 anys van emprendre el seu últim viatge en un Volkswagen Sirocco. A les tres de la matinada van impactar frontalment contra un camió a la MA-30 a l'altura de Son Ferriol (Mallorca). L'impacte va ser tan brutal que el cotxe es va partir en dos.

Faddi Belli i Reda Souidi, de 18 i 22 anys, van morir a l'acte. Alicia, una noia de 21 anys, va ser atesa pels serveis d'emergència, però també va acabar morint. Una quarta ocupant, una altra noia de 21 anys, va sortir il·lesa de l'accident i no va necessitar ser hospitalitzada.

La Guàrdia Civil estudia l'excés de velocitat com a principal hipòtesi del fatal accident. A més, els dos joves morts no portaven el cinturó de seguretat posat. El barri de Son Gotleu, a Palma de Mallorca, va recordar ahir les víctimes mortals en un emocionant homenatge.

Van morir tres amics

El poliesportiu del barri va ser escenari d'un minut de silenci per recordar els joves morts. Centenars de persones es van reunir per homenatjar els tres amics, veïns de Son Gotleu. L'acte va estar presidit per una pancarta amb la imatge de les víctimes, enmig de l'emoció.

Fotomuntatge del cotxe accidentat.
El brutal impacte va destrossar el cotxe. | CatalunyaDiari
 

Segons expliquen els familiars a Última Hora, Reda i Faddi eren com germans. Faddi havia començat a treballar com a mecànic, i unes hores abans havia estat divertint-se amb els seus amics al parc. Després va agafar el cotxe amb què es van estavellar ell, Reda, Alicia i una altra noia jove.

Dissabte a primera hora, la Guàrdia Civil i un equip de psicòlegs va trucar a la porta de la casa dels seus pares. Els van donar la terrible notícia que el seu fill havia mort en un greu accident de trànsit. Faddi serà enterrat al cementiri musulmà de Sant Valentí, a Palma de Mallorca.

Dolor compartit

Els familiars de Faddi han demanat que es canviï la llei per obtenir una cessió temporal de la tomba d'almenys 40 anys. La religió islàmica estableix que un cos no es pot moure durant un temps determinat. Però la llei actual només ofereix un lloguer temporal de fins a cinc anys.

Per la seva banda, la família de Reda ja es troba camí cap al Marroc per enterrar aquest jove estimat per tothom. Les famílies dels dos joves comparteixen ara un mateix dolor, tot recordant l'amistat que va unir els dos nois. Un dolor que també pateix la família d'Alicia.

Pel que fa a la supervivent, viatjava al seient de copilot i, miraculosament, no va patir ferides greus. Va ser inicialment atesa pels metges de l'ambulància, però no va necessitar ingrés hospitalari. Tres víctimes mortals va ser el balanç final d'un nou accident en aquest punt negre de la xarxa viària.

Així va tenir lloc l'accident

L'única certesa en aquests moments és que el cotxe en què viatjaven els quatre joves va envair el carril contrari xocant contra un camió.

La Guàrdia Civil està investigant la causa, i tot apunta a un excés de velocitat. Els agents van practicar el test d'alcohol i drogues al camioner, i va donar negatiu.

Foto del lloc de l'accident.
El lloc de l'accident amb el cotxe sinistrat. | Última Hora

 

En arribar al lloc del sinistre, els efectius d'emergències es van adonar que estaven davant d'un accident molt greu. El cotxe havia quedat destrossat, i dos dels seus ocupants havien sortit disparats. Una altra noia ferida molt greu va haver de ser rescatada.

Aquesta noia finalment va morir, mentre que l'altra va poder ser evacuada sense problemes i atesa al mateix lloc. En aquest mateix punt de la xarxa viària van morir l'any passat dos joves en un accident de moto. Es tracta d'un dels punts on més gent ha mort en els últims anys.