Els Mossos han hagut de fer ús de la Taser per reduir a l'individu

Reduït l'home atrinxerat en un pis de l'Eixample de Barcelona

El GEI dels Mossos d'Esquadra ha fet ús de la pistola elèctrica per poder reduir a l'individu

El Grup Especial d'Intervenció (GEI) dels Mossos d'Esquadra ha reduït ,aquest diumenge 14 d'abril, cap a les 08.00 hores, l'home que feia més de disset hores que estava atrinxerat en el seu pis de l'Eixample, al pis número 217 del carrer de Rosselló de Barcelona. L'individu amenaçava de suïcidar-se i els agents van haver de fer ús de la pistola elèctrica  Taser per tal de reduir-lo.

Després de 17 hores de negociacions amb els agents especialitzats de la DIC, finalment l'equip de la GEI ha decidit entrar i reduir l'home que amenaçava amb una pistola, que més endavant s'ha pogut saber que no era de foc real, sinó una detonadora. 

L'home, que suposadament anava armat, té uns quaranta anys. Segons algunes fonts,  podria patir esquizofrènia, hipòtesis que durant el dia d'ahir els Mossos d'Esquadra van confirmar, al·legant que l'home patia trastorns psiquiàtrics.

L'home s'havia atrinxerat en un pis del carrer de Roselló de Barcelona
L'home s'havia atrinxerat en un pis del carrer de Roselló de Barcelona | Cedida

 

Més de disset hores atrinxerat

Segons informa 'Beteve', l'home s'havia atrinxerat a dins el  pis on també hi havia una dona, la seva parella, la qual no va córrer perill. Sembla que la possibilitat que l'individu patís alguna malaltia mental l'hauria dut a atrinxerar-se a casa seva i amenaçar de suïcidar-se.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís i diverses dotacions es van personar al carrer Roselló, tallant completament el tram de carrer amb Enric Granados  per facilitar les tasques dels efectius d'emergències. Encara falten per desvelar certes informacions, com el motiu pel qual l'home hauria intentat suïcidar-se.

En l'operatiu, que ha durat més de disset hores, també hi han treballat efectius dels Bombers de Barcelona, la Guàrdia Urbana i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Com a mesura preventiva, alguns dels veïns de l'immoble han estat desallotjats. A més, cap a quarts de dotze de la nit, tècnics de Gas Natural van tallar el subministrament de gas de l'immoble.