YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Reforcen la vigilància a Tarragona per la presència d'un home vinculat al gihadisme

Es tracta d'un home nascut l'any 1989 i que fa, segons els Mossos, «consignes islamistes i té conducta imprevisible» vist a les tres de la tarda a Salou

Un agent de l'ARRO dels Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu.
Un agent de l'ARRO dels Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu. | TarragonaDigital

Els Mossos d’Esquadra han enviat a les 19.35 h d’aquest diumenge 16 de desembre una nota interna demanant a les comissaries i agents d’arreu del país, i concretament les de la regió policial del Camp de Tarragona, que incrementin la vigilància després d’haver vist una persona d’interès policial a Salou a les tres de la tarda. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, l’home, qui la policia apunta que ha fet «consignes islamistes i té conducta imprevisible», ha estat vist a la capital de la Costa Daurada i s’ha demanat als agents que incrementin la seva autoprotecció i que també estiguin alerta per si torna a ser vist.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Els Mossos han passat fotografia i informació de l'home en cerca

Els Mossos han difós de manera interna la fotografia de l’home, de nacionalitat holandesa però amb vincles amb un país àrab i nascut l’any 1989, i es demana que en cas de ser vist se l’aïlli a ell, al vehicle i també als seus acompanyants. Segons les informacions de la comissaria general d’Informació, la que s’encarrega de la lluita antiterrorista als Mossos d’Esquadra, l’home que està en cerca és d’interès d’aquesta comissaria i tindria vinculacions amb el gihadisme. Entre la informació facilitada als agents hi ha el seu document d'identitat, com vestia i també el cotxe que portava quan se l'ha vist a Salou a la tarda. Es tracta de Kahlid Makran i segons la nota interna dels Mossos que signa la comissaria general d'Informació es demana que «aquesta demanda s’ha de mantenir fins a nova ordre».

Imatge de Khalid Makran, segons la fotografia enviada pels Mossos a totes les comissaries.
Imatge de Khalid Makran, segons la fotografia enviada pels Mossos a totes les comissaries. | TarragonaDigital

 

TarragonaDigital ha tingut accés a la informació que la comissaria d’Informació ha fet arribar a les comissaries territorials i també a les policies locals del Camp de Tarragona, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil. L’agència Hyperboloid ha confirmat a aquest mitjà la informació de la qual disposen els Mossos d’Esquadra i la documentació que s'ha enviat a les comissaries.

No se’l considera extremadament perillós però la policia catalana ha demanat incrementar l’autoprotecció de comissaries i agents per evitar qualsevol mena d’atac. L'home ha estat vist a Salou fent consignes islamistes i s'ha escapat amb un cotxe, del qual els Mossos d'Esquadra n'estan fent recerca. Cal recordar que Catalunya, com la resta de l'Estat, està en alerta 4 sobre 5 d'amenaça terrorista.


Comentaris

envia el comentari