Imatge de l'accident d'aquest matí a l'autopista C-58

Un home, ferit en un accident a la C-58 a Sabadell

Poc després, tres camions han col·lidit a l'AP-7 al Vallès Oriental, i també han causat retencions de més de 3 km

Matí complicat per circular per les carreteres del Vallès. Aquest divendres al matí s'ha produït un accident a l'autopista C-58 que ha provocat un ferit menys greu,  segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT). Concretament, el sinistre ha tingut lloc en el punt quilomètric 12, a l'altura de la ciutat de Sabadell, i ha obligat a  tallar completament la via en sentit Barcelona. Aquesta via ja s'ha pogut reobrir totalment. La incidència ha provocat vuit quilòmetres de cua des de Terrassa i ha obligat a mobilitzar l'helicòpter del SEM.

Fins a vuit quilòmetres de retencions en direcció Barcelona

L'home ferit menys greu ha estat traslladat a l'Hospital Taulí, de Sabadell. L'incident ha provocat que fins al lloc s'han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra i també del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha intervingut amb una ambulància i un helicòpter medicalitzat. 

L'accident ha provocat greus aturades en sentit Barcelona
L'accident ha provocat greus aturades en sentit Barcelona | Twitter (antiradarcatala)

 

Cal dir que el sinistre s'ha produït en un moment de molta circulació, i el tall ha provocat retencions molt importants, que han superat els vuit quilòmetres en alguns moments. Cap a les 10.00 hores el pas de vehicles ha quedat reobert, però les aturades destacables s'han mantingut. 

Un accident entre tres camions talla l'AP-7 a Montmeló

Més accidents a les carreteres de Catalunya. Un accident entre tres camions ha obligat a tallar L'AP-7 a Montmeló en sentit sud. La cua causada arran de l'incident ja supera els tres quilòmetres i, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), anirà a més.

Tallada l'AP-7 a Montmeló en sentit sud a causa d'un accident entre tres camions
Tallada l'AP-7 a Montmeló en sentit sud a causa d'un accident entre tres camions | Servei Català de Trànsit (SCT)

Els Mossos d'Esquadra, a través del seu compte de Twitter, han anunciat que estan treballant en aquest accident de l'AP-7 per poder restablir tan aviat com sigui possible la circulació. També han demanat als conductors màxima prudència al volant i seguir estrictament les indicacions dels agents.