YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Retiren 87 quilos de menjar caducat d'un establiment alimentari a Barcelona

El local va ser inspeccionat després que un veí denunciés que s'hi venien productes amb la data de caducitat superada

Imatge de l'interior d'un supermercat
Cop policial a un establiment alimentari de Barcelona | Unsplash | Sonder Quest

Sorprenent troballa de la Guàrdia Urbana de Barcelona en un establiment alimentari de l'Eixample. Dilluns passat, el cos policial de la capital catalana va intervenir en un local d'aquest districte barceloní un total de 87 quilos de menjar caducat o del qual se n'havia trencat la cadena de fred. A més, els agents també van comissar 2.127 unitats de productes que comptaven amb deficiències en l'etiquetatge.

L'actuació policial va sorgir a partir d'una denúncia d'un veí, que va detectar que s'hi venien productes amb la data de caducitat superada i, en alguns casos, amb les etiquetes manipulades. El testimoni del veí va activar la Guàrdia Urbana per tal de realitzar una inspecció i corroborar els fets. Durant la intervenció policial, els agents del cos de seguretat local van localitzar un gran volum de productes amb data de consum preferent expirada i no aptes per al consum.

Aquests, però, no van ser els únics problemes amb què es va trobar la policia. A banda de totes aquestes infraccions, la Guàrdia Urbana va comunicar que n'havia trobat d'altres. En total, se'n van detectar nou. Més enllà de les esmentades, també s'hi afegeix, per exemple, la venda d'articles sense autorització.

Una altra intervenció a Lloret, en aquest cas, per marihuana

En les darreres hores també s'ha fet pública una altra actuació policial, en aquest cas, relacionada amb el tràfic de substàncies prohibides. Tal com informa la Policia Nacional, el passat mes de gener es van desmantellar dues plantacions de marihuana en dos xalets a Lloret de Mar. En total, els cultius comptaven amb 1.069 plantes i, a més, també es van trobar 33 quilos de marihuana preparats per distribuir. L'operatiu es va realitzar a finals del mes passat i va acabar amb un balanç de dues persones detingudes, de nacionalitat polonesa, que es troben en presó provisional. Els detinguts havien punxat la llum dels dos xalets i es calcula que podrien haver defraudat més de 34.000 euros.

La investigació ha permès descobrir que els dos arrestats volien posar en marxa una tercera plantació. En aquest cas, en un xalet de la urbanització Can Fornaca de Riudarenes. Com a mínim, informa la Policia Nacional, aquest cultiu hauria pogut tenir unes 500 plantes més de marihuana.

Segons subratlla la Policia Nacional, amb aquest operatiu els agents del cos ja han desmantellat cinc plantacions de marihuana a les comarques gironines en tan sols un mes. Perquè al desembre també van intervenir droga en operatius a Platja d'Aro (Baix Empordà) i a la mateixa urbanització Serra Brava de Lloret.


Comentaris

envia el comentari