Imatge del Corte Inglés de la Diagonal de Barcelona.

Surrealista robatori a El Corte Inglés de la Diagonal de Barcelona aquesta matinada

Els lladres han burlat tots els controls de seguretat amb una facilitat gairebé ridícula

Barcelona torna a la primera línia de la plana de successos. Els Mossos d'Esquadra estan investigant dos robatoris pel mètode de l'encastament que s'han produït aquest dijous de matinada a la ciutat comtal. 

Segons ha avançat El Periódico, un dels robatoris s'ha produït a El Corte Inglés de l'avinguda Diagonal i el segon en una botiga del Passeig de Gràcia, Valentino.

Un robatori surrealista: burlen tots els controls

El robatori crida l'atenció perquè els lladres no han tingut cap mena de problema per a burlar els sistemes de seguretat. De fet, al voltant del Corte Inglés hi ha una sèrie de tests de grans dimensions —pensats per a aturar aquesta mena d'accions—, però els lladres els han burlat amb facilitat. 

La banda, sota sospita

Ara els Mossos d'Esquadra investiguen si el furt que s'ha produït a El Corte Inglés de l'Avinguda Diagonal té relació amb el robatori que també ha tingut lloc aquesta matinada a la botiga Valentino, del Passeig de Gràcia. 

Dos cotxes patrulla entrant als jutjats d'Igualada
Els Mossos d'Esquadra es troben investigant el succés i creuen que es tractaria de la mateixa banda. | ACN

El diari El Caso va més enllà i explica que sí que es tractaria de la mateixa banda. Segons el mitjà, l'anomenada banda del Range Rover —és el vehicle que encasten contra les botigues— ja va actuar la setmana passada en un concessionari de luxe de Torredembarra. 

Ara, així mateix, ho ha fet a Barcelona, en una matinada fatídica en la qual han atacat dues botigues de luxe. 

Després dels robatoris, els lladres haurien escapat a gran velocitat per la Ronda de Dalt, en direcció a El Prat de Llobregat. Els Mossos d'Esquadra els han arribat a perseguir, però no han pogut aturar-los, perquè anaven a uns 200 km/h. 

Els Mossos d'Esquadra continuen investigant el succés.